مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

رعایت قراردادهای طراحی منو در ساخت سایت و اپلیکیشن

قراردادهایی که طراحان و برنامه نویس ها برای ساخت وب سایت و تشکیل داد نرم افزار تلفن همراه به عمل میبرند بر طبق اصول و راهکارهایی تهیه و تنظیم گردیده که طبق تجارب، جوابگوی بخش اعظمی از سوالهای آن‌ها بوده اند. براین اساس برای طراحی سایت و نرم افزار های طراحی اپلیکیشن در مشهد جالب و خوانش شل خیس صفحه های و تجهیزات آن ها عالی میباشد از این قردادهای جهانی استعمال کرده و تا حد ممکن آن‌ها‌را تغییر تحول ندهید. بعنوان یک طراح فقط هنگامی مجاز به شکستن این قانون ها و اصول خواهید بود که ایده و راهکارهایی خلاقانه و عالی برای انجام داشته باشید. مثلا در ساخت سایت شرکتی که مسئله خاصی مانند فعال سازی یک کمپین یا این که فروش محصولی خاص دارااست، ارائه ایده های تازه برای چیدمان منوها می‌تواند بر جذابیت و بازدهی وب سایت بیافزاد.
پیاده سازی منو با ساخت قابلیت و امکان پیمایش سریع در نرم افزار تلفن همراه و وبسایت
دکوراسیون منو های مهم بایستی به طوری باشند که مخاطب در اولی نگاه بتواند تجهیزات و داده ها مایحتاج را پیدا کند. معمولا طراحان منوهای اساسی را در بالای ورقه، راس وبسایت یا این که هم تراز با حاشیه های چپ و راست کاغذ قرار می‌دهند تا بیننده در او‌لین مراجعه به وب سایت منوها را پیدا و شناسایی کند. منو اساسی معولا در ناهمخوانی با کلیه ارکان خالق تارنما پیاده سازی میگردد تا دیده مخاطب را به سمت خویش جذب نماید.
پیوند نمودن لوگو به شیت مهم، راهکاری متعارف برای پیاده سازی منو تارنما یا این که نرم افزار
اگرچه قراردادن لوگو قانونی کمپانی در برگه مهم وب سایت و نرم افزار ایده تازه و خلاقانه ای وجود ندارد اما در مثال های متعددی از ساخت سایت و ایجاد کرد نرم افزار شاهد اجرای ضعیف این ایده هستیم. یکی‌از قراردادها و نکاتی که طراحان لوگو در ساخت وب سایت و نرم افزار بایستی در حیث داشته باشند، جایگذاری لوگو در نصیب بالا و کناره چپ شیت یا این که راس آن است. همینطور مطابق قردادهای پیاده سازی معمولا با کلیک بر روی لوگو در هر ورقه ای، مخاطب به شیت اساسی وبسایت (Home page) منتقل گردد.
پیاده سازی منو با قابلیت پیمایش تعاملی در صفحه ها اینترنت و نرم افزار
طراحی سایت به طور تعاملی، راهکاری مطلوب برای ارتقاء کوشش و تجربیات کاربری در سیستم های هوشمند میباشد. \"منوی همبرگری\" یکی‌از دارای اسم و رسم ترین طریق های طراحی وب به طور تعاملی میباشد. در‌این شیوه منوی نویگیشن به صورتی پیاده سازی می‌گردد که در اشکال دستگاه های دیجیتال به ویژه گوشی کمترین فضای ممکن را اشغال نماید. که‌این دستور در‌این نوع منو با پیاده سازی ایکون های خرد و قابلیت انتقال ایکون ها در کناره های چپ و راست برگه قابل انجام میباشد. معمولا از این طرز های تعاملی در طراحی وب سایت هایی که محتوایی هنگفت و حجیم دارا هستند به کارگیری نمی‌شود. البته برای مشاغلی مانند تاکسی های مسافرتی، دکان ها، بوتیک ها و کمپین ها می اقتدار از این نوع نویگیشن منو های تعاملی در طراحی وب شرکتی به کار گرفت.
پیاده سازی منو اثبات و چسبنده در طراحی سایت و پیاده سازی نرم افزار های مینیمال
این سیرتکامل منو ها به نحوی پیاده سازی میشوند که در شکل تحت کشیدن برگه از لحاظ استفاده کننده حذف نمی‌شوند و به ورقه در اکنون اکران قفل می گردند. به کار گیری از این نحوه در طراحی سایت هایی با تجهیزات معدود و بی آلایش به پیمایش شل تارنما به وسیله مخاطب و افزایش بازدهی تارنما و نرم افزار یاری متعددی می نماید.
تحت عنوان یک طراح و پیشرفت دهنده گوشی چیره شما بایستی به التفات رابط کاربری در ایجاد کرد اپلیکیشن و ساخت وب سایت دقت متعددی داشته باشید چون این مسئله به شما امداد خواهد کرد که از پیاده سازی نرم افزار به کسب درآمد برسید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد