مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

React Native یا Flutter کدام یک بهتر است؟

React Native و Flutter فناوری‌های جدیدی برای پیشرفت اپ‌های کراس پلتفرم (cross-platform) می باشند. ری اکت نیتیو به وسیله شرکت فیسبوک و فلاتر به وسیله گوگل پیاده سازی گردیده‌اند. هرکدام از آن دو با ورودشان به بازار توانستند بسط‌دهندگان نرم افزار‌ و نرم افزار‌نویس‌ها طراحی اپلیکیشن در مشهد
 را ذیل اثر قرار دهند و محبوبیت متعددی در میان آنها پیدا نمایند. Flutter و React Native تفاوت‌ها و مشابهت‌های متعددی دارا‌هستند. به همین خیال گاهی اپلیکیشن‌نویس‌ها نمی‌توانند تصمیم‌گیری نمایند که برای پیشرفت نرم افزار‌ از کدام یک به کار گیری نمایند. درین مقاله کاملا این دو فناوری توسعه و گسترش نرم افزار را با هم مقایسه میکنیم تا به شما امداد کنیم در حالت گوناگون، تعیین قابل قبولی در میان Flutter و React Native داشته باشید.
مقایسه ری اکت نیتیو (React Native) با فلاتر (Flutter)
1. گویش نرم افزار‌نویسی
فلاتر و ری اکت نیتیو، هر کدام گویش اپلیکیشن‌نویسی خاص خودشان را دارا‌هستند. پس پیشرفت‌دهندگان نرم افزار‌ برای فعالیت با هریک از آنان صرفا مایحتاج میباشد بر یک گویش نرم افزار‌نویسی اشراف داشته باشند. این خصوصیت والا‌ترین مزیت Flutter و React Native به حساب میآید و شغل با آن‌ها‌را بسیار شل نموده است.
– گویش نرم افزار‌نویسی React Native
React Native از گویش نرم‌افزار‌نویسی جاوا اسکریپت برای توسعه و گسترش نرم‌افزار‌های کراس‌ پلتفرم به کار گیری می‌نماید. جاوا اسکریپت اکنون یکی‌از پرطرفدارترین گویش‌های اپ‌نویسی میباشد و معمولا با ری‌اکت و دیگر چارچوب‌های جاوا اسکریپت به کار گیری میشود. جاوا اسکریپت جزء گویش‌های اپ‌نویسی dynamically typed میباشد و نیاز به گزینش نوع متغیر ندارد.
– گویش اپ‌نویسی Flutter
فلاتر از لهجه نرم افزار‌نویسی دارت استعمال می‌نماید. این گویش در سال 2011 به وسیله کمپانی گوگل تولید شد. ولی نرم افزار‌نویس‌ها به‌تدریج از آن به کارگیری می‌نمایند. عمل کردن با دارت برای توسعه و گسترش‌دهندگان جاوا یا این که جاوا اسکریپت، راحت میباشد به دلیل آنکه دارت بیشتر از مفاهیم شیء گرایی نگهبانی می‌نماید.
2. معماری فنی
پیش از اینکه چارچوبی برای پیشرفت نرم افزار‌های کراس ‌پلتفرم تعیین فرمایید، به طبع از حیث فنی آن را رسیدگی فرمایید و با خصوصیت‌هایش آشنا گردید.
– معماری فنی React Native
معماری React Native به شدت متکی به سیستم فرصت اجرای JS میباشد. سیستم فرصت اجرای JS به JavaScript bridge نیز مشهور میباشد. در طول اعمال، کد جاوا اسکریپت در کد نیتیو کامپایل میشود.  در واقعیت React Native از معماری Flux کمپانی فیسبوک فایده می برد و برای برقراری رابطه با ماژول‌های نیتیو از JavaScript bridge به کار گیری می‌نماید.
– معماری فنی Flutter
Flutter از چارچوب دارت استعمال می‌نماید که بیشتر اجزای داخلی را در خویش مکان داده میباشد به همین خیال و خاطر سایز بزرگی دارااست و برای برقراری رابطه با ماژول‌های نیتیو به bridge نیاز ندارد. دارت چارچوب‌های متعددی دارااست، به عنوان مثال Material Design و Cupertino. این چارچوب‌ها آحاد فناوری‌های مایحتاج برای پیشرفت نرم‌افزار‌های گوشی را آماده می‌نمایند. چارچوب دارت از موتور Skia C++ استعمال می‌نماید و دارنده مجموع پروتکل‌ها، ترکیبات و شبکه‌ها میباشد. پس Flutter در موتور خویش هر آنچه که برای توسعه و گسترش نرم‌افزار مایحتاج میباشد را داراست.
3. نصب و فعال سازی
– نصب و فعال‌سازی React Native
چارچوب ری اکت نیتیو با به کارگیری از Node Package Manager قابل نصب میباشد. برای بسط‌دهندگانی که با جاوا اسکریپت فعالیت کرده‌اند، نصب React Native سهل وآسان میباشد. البته دیگر افراد بایستی عمل کردن با Node Package Manager را حافظه بگیرند.
Node Package Manager قادر است پکیج را به طور محلی یا این که گلوبال نصب نماید و توسعه و گسترش‌دهندگان می بایست دقیقا بدانند که باینری کجا جای‌دارد. درضمن نرم افزار‌نویس‌‌ها برای نصب React Native روی macOS بایستی HomeBrew package manager را نیز داشته باشند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد