مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

چند روش کسب درآمد از اپلیکیشن های موبایل

بد وجود ندارد قبل از تصمیم گیری در این باره نگاهی به برخی از امار های حوزه نرم افزار بیاندازیم. بر اساس پژوهش ها صورت گرفته یک شخص بالغ به صورت میانگین هر ۱۲ دقیقه گوشی خویش را تحلیل می نماید و نکته طراحی اپلیکیشن در مشهد اینجاست که قریب به ۹۰ درصد از مجال شغل با تلفن های یاروهمدم وابسته به به کار گیری از نرم افزار ها میباشد.
اندازه بازار دیجیتال در سال ۲۰۲۰ بهرقم ۳۱۸ میلیارد دلار رسیده میباشد که نسبت به سال قبل ۶۰ میلیارد دلار ارتقاء داشته میباشد و پیشبینی میگردد این عدد در سال ۲۰۲۵ به رقم ۶۱۳ میلیارد دلار رسد که نصیب اعظم آن را بازی های تلفن همراه به خویش منحصر می‌دهند.
همینطور بایستی بدانید که به صورت میانگین ۴۹ درصد از اشخاص بیش تر از ۱۱ توشه در روز نرم افزار های گوشی را گشوده می نمایند.
 هفت شیوه درآمدزایی از نرم افزار چیست؟
جواب دقیقی برای حداکثر واحد سنجش درآمد از نرم افزار ها نیست ولی اعتقاد و باور نمائید یا این که خیر این مقدار قادر است ورای تصورات شما باشد. از این رو برآن شدیم تا به شما یاری کنیم ایده اپلیکیشنتان را عملی نمائید و نحوه صحیحی برای درآمدزایی از اپلیکیشنتان تعیین نمایید.
۱- تبلیغات باطن طرحی
وسعت پول های صرف گردیده برای تبلیغات آنلاین در کشور ایران همواره در درحال حاضر ارتقاء میباشد که از دلایل آن می شود به تحریم یا این که غربال خدمت های فرنگی تبلیغات و پیشرفت بیزنس های آنلاین در جمهوری اسلامی ایران اشاره نمود. با تبلیغات داخل طرحی می‌توانید کالاها و یا این که خدماتی را که به محتوای نرم افزار شما(نرم افزار مغازه، نرم افزار آموزشی، نرم افزار دفعه دهی، نرم افزار باربری، نرم افزار بیمه و …) مرتبط میباشند را تبلیغ فرمایید و در عوض تعامل کاربرانتان با تبلیغات محرک اخذ فرمائید.مرسوم ترین کمپین های تبلیغاتی به یکی شیوه های هزینه به ازای کلیک بر روی تبلیغ(CPC)، هزینه به ازای اکران تبلیغ(CPM) و یا این که هزینه به ازای نصب(CPI) به شما پول پرداخت می نمایند.اینک در این مجموعه های تبلیغاتی که حاضر به همیاری برای اکران تبلیغات بر روی نرم افزار ها می‌باشند دربرگیرنده یکتانت، تپسل، ادیوری، کاپریلا، کافه بازار و چندین شرکت دیگر می باشند.
۲- خرید باطن طرحی
در شیوه خرید باطن طرحی شما میتوانید اقلام مجازی را به طور بی واسطه به یوزرها بفروشید. پیروز ترین مثال های فرنگی این شیوه درامد زایی بازی های پابجی (PUBG)، کلش آو کلنز (Clash of Clans) میباشند و در درون نیز می شود به بازی های خروس جنگی و گلمراد اشاره نمود.
در‌این نرم افزار ها اقلام مجازی مانند جم، امتیاز، کاراکتر بازی و مورد ها این چنینی در قبال در یافت پول حقیقی وواقعی به استفاده کننده داده میگردد و مخاطب در فضا نرم افزار قادر است از انها به کارگیری نماید.
این استراتژی بیشتری بهره و درآمد را برای ناشران نرم افزار ها به هم پا داراست و معمولی ترین طریق برای هیجان زده کردن کاربر و دست به جیب کردن اوست البته چالشی که وجود دارااست این میباشد که بایستی یوزرها خویش را در تعامل مداوم با اپلیکیشنتان نگه دارید یا این که اصطلاحا engagement بالایی داشته باشد تا یوزرها به صورت مداوم پرداخت داشته باشند.
۳- فریمیوم (Freemium Upsell)
سبک فریمیوم به شما این قابلیت و امکان را میدهد که نرم افزار مهیا خویش را به طور بدون پول منتشر نمایید که سبب میشود حاذق به جذب مخاطبان بیشتری باشید و برای درآمدزایی از نرم افزار بخش های خاص یا این که تجهیزات خاصی را به طور قفل گردیده و مبلغی قرار دهید تا یوزرها در حالتی که که نیاز به انها داشتند نسبت به پرداخت مبلغ پریمیوم (premium) مبادرت نماید.
مزیت این طریق این میباشد که یوزرها بعداز استحصال تجربیات نخستین از نرم افزار و متقاعد شدن از بابت کاربردی بودن آن ریلکس مبادرت به پرداخت پول می نمایند چرا‌که میدانند در قبال چیزی گرانبها این مبلغ را پرداخت کرده اند.
از این طرز درآمدزایی از نرم افزار در خدمت اسپاتیفای مستعمل میباشد.همچنینی میتواند در ورژن بدون پول خویش تبلیغات را اکران دهید و درصورتی که که یوزرها تصمیم به عدم اکران تبلیغات دارا هستند با پرداخت مبلغ پریمیوم دیگر تبلیغی به انها اکران داده نشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد