هر هر کس قصد ایجاد کرد یک نرم افزار برای تجارت خویش را داراست، ناگزیر می بایست بهاین پرسش جواب دهد: کدام نوع نرم افزار تلفن همراه برای اینجانب مطلوب میباشد؟ ممکن میباشد درباره ی برندهای دیگری که روش ایجاد کرد نرم افزار ساکن خویش
طراحی اپلیکیشن در مشهد را از آغاز تبلیغ می نمایند بخوانید یا این که متوجه گردید که یک کمپانی، نرم افزار ذیل اینترنت (Web App) یا این که یک نرم افزار ترکیبی (Hybrid App) دارااست. ولی این اصطلاحات دقیقاً به چه مفهوم میباشند؟ امیدداریم شمارا با تفاوت های این اصطلاحات آشنا کنیم و در حین مسیر مزایا و معایب هریک را آیتم مشاجره در اختیار بگذاریم تا بتوانید تصمیمی آگاهانه بگیرید. پس با ما همپا باشید با معرفی طریق های تشکیل داد نرم افزار گوشی.
اشکال طریق های ایجاد کرد نرم افزار گوشی بر پایه ی فناوری
در صورتی آنهارا بر پایه ی فناوری گزینه استعمال برای کد گذاری گروه بندی کنیم، سه نوع اصلی از اپلیکیشن های گوشی وجود داراست:
Native apps: نرمافزار های مستقر برای یک پلتفرم یا این که سیستم استدلال خاص ساخت میگردند.
Web apps: اپلیکیشنهای اینترنت ورژن های عکس العمل گرای اینترنت وب سایت ها می باشند که میتوانند روی هر دستگاه گوشی یا این که سیستم عاملی عمل نمایند، چون با به کارگیری از مرورگر گوشی ارائه می شوند.
Hybrid apps: اپلیکیشن های ترکیبی مخلوطی از اپلیکیشن های مستقر و زیر اینترنت می باشند، البته در یک اپ ساکن بغرنج گردیده اند و به آن قابلیت میدهد نشان خویش را داشته باشد یا این که از یک دکان نرم افزار دانلود گردد.
نرم افزار های مستقر (Native)
نرم افزار های نیتیو یک کدام از محبوترین نحوه های ایجاد کرد نرم افزار گوشی میباشد. اپلیکیشن های ساکن به صورت خاص برای سیستم دلیل دستگاه گوشی تشکیل شده اند. بدین ترتیب میتوانید نرمافزار های گوشی اندرویدی یا این که نرم افزار های ساکن iOS داشته باشید، خیر اینکه به کلیه پلتفرم ها و دستگاههای دیگر اشاره کنیم. از آنجایی که آنها تنها برای یک پلتفرم تشکیلشده اند، نمی توانید با هم مخلوط نمایید از جملهً از یک اپلیکیشن Blackberry در تلفن Android استعمال نمایید یا این که از یک اپلیکیشن iOS در تلفن ویندوز استعمال نمایید.
فناوری آیتم استعمال: نرمافزار های ساکن با استعمال از لهجه های نرمافزار نویسی متعدد کد گذاری میشوند. بعضا از مثال ها عبارتند از: جاوا، کاتلین، پایتون، سوئیفت، Objective-C، C++ و React.
مزایا: نرمافزار های ساکن به جهت تمرکز اختصاصی خویش از این مزیت برخوردارند که از دید تلاش سریعتر و قابل اعتمادتر می باشند. آنان معمولاً با منابع دستگاه کارآمدتر از دیگر اشکال نرمافزار های موبایل میباشند. اپ های ساکن از رابط کاربری دستگاه مستقر استعمال مینمایند و تجارب مشتری با صرفه تری را در مشت یوزرها قرار می دهند.
ازآنجاکه نرم افزار های ساکن مستقیماً با مشقت بارافزار دستگاه متصل می شوند، به طیف وسیعی از خصوصیت های دستگاه مانند بلوتوث، مخاطبین دفترچه تلفن، رول دوربین، NFC و موردها دیگر دسترسی داراهستند.
معایب: با این هم اکنون ایراد نرمافزار های مستقر درین حقیقت مخفی میباشد که در صورتیکه آغاز به پیشرفت آنها نمائید، می بایست عملکرد های تکراری برای هریک از پلتفرم های متعدد اجرا دهید. کدی که برای یک پلتفرم ساختوساز میکنید نمی تواند در پلتفرم دیگری به کارگیری دوباره خواهد شد. این سبب ارتقاء هزینه ها میشود. ناگفته نماند که سعی ما یحتاج برای مراقبت و آپدیت رسانی کد شالوده برای هر ورژن.
آنگاه هر توشه که نرمافزار بهروزرسانی می گردد، استفاده کننده می بایست فولدر نو را دانلود کرده و مجدد آن را نصب نماید. این همینطور بدین مفهوم میباشد که اپ های مستقر فضای گرانبهایی را در یاد دستگاه اشغال می نمایند.