مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

کاربرد جاوا در توسعه برنامه‌های کاربردی وب

از جاوا به صورت کلان در مسئله گسترش نرم افزار‌های کاربردی اینترنت نظیر وبسایت‌های کسب و کار الکترونیک، پلتفرم‌های کانال‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های اینترنت سازمانی به کار گیری می گردد. این لهجه نرم افزار نویسی برای پیشرفت نرم‌افزار‌های کاربردی اینترنت فریمورک‌های Spring ،Struts و Hibernate را معرفی نموده است. این ابزارها به توسعه و گسترش‌دهندگان این قابلیت و امکان را می دهند تا اپ‌هایی کیفیت بالا طراحی اپلیکیشن در مشهد  و امنیت بالا را بسط دهند. برای مثال، ابزارهای Amazon ،Broadleaf  و Wayfair کلیه از جاوا درخصوص پیشرفت به کار گیری کرده‌اند.
کاربرد جاوا در مورد بسط اپ‌های سرور در حوزه مالی
موسسه ها فعال در حیطههای مالی و سرمایه‌گذاری نظیر خزانه‌ها برای ایفا کار‌های روزانه خویش به اپ‌های قابل انعطاف‌افزاری مختلفی نیاز دارا هستند. این موسسه ها از اپلیکیشن‌های قابل انعطاف‌افزاری در نصیب‌های مختلفی همانند سیستم‌های معاملات الکترونیکی، سیستم‌های حسابداری، پردازش داده‌ها، سیستم‌های تسویه و پذیرش و بقیه مورد ها استعمال می‌نمایند.
برای پیاده‌سازی اپلیکیشن‌های قابل انعطاف‌افزاری ما یحتاج در ناحیههای مالی و سرمایه‌گذاری از گویش جاوا به کارگیری می شود. این اپلیکیشن‌ها عمدتاً با سرور راجع‌به میباشند و داده‌هایی را از یک سرور اخذ می‌نمایند و بعداز پردازش داده ها دریافتی آنها را به سرور دیگر ارسال می‌نمایند. امروزه بیشتر شرکت های مالی پیشرو در عالم همانند Citi group ،Barclays ،Goldman Sach و بقیه موردها به کارگیری از اپلیکیشن‌های قابل انعطاف‌افزاری بر اساس جاوا را در آیین نامه خویش قرار داده‌اند.
کاربرد جاوا در قضیه تشکیل داد ابزارهای پیشرفت برنامه
نرم‌افزار‌نویسان برای توسعه و گسترش قابل انعطاف‌افزارها و نرم افزار‌های گوناگون از «دور و بر‌های یکدست توسعه و گسترش» (Integrated Development Environment | IDE) به کار گیری می‌نمایند. بخش اعظمی از این دور و اطراف‌های پیشرفت بوسیله لهجه نرم‌افزار نویسی جاوا تشکیل‌شده‌اند. از جمله، فضا‌های توسعه و گسترش معروفی همانند Net beans ،Eclipse ،IntelliJ IDEA همه به لهجه جاوا پیشرفته‌اند. ضمن این، جاوا در ایجاد کرد بخش اعظمی از قابل انعطاف‌افزارهای رابط کاربری دسکتاپ نیز گزینه استعمال قرار میگیرد. در قبل بیشتر از تکنولوژی‌های AWT و Swing در پیشرفت قابل انعطاف‌افزارهای بر اساس جاوا به کارگیری میشد، ولی امروزه JavaFx از محبوبیت بیشتری در این باره برخوردار‌است.
کاربرد جاوا در حوزه گسترده داده
«عظیم داده» (Big Data) امروزه به یکی‌از موضوعات دوست داستنی و جالب در صنعت گسترش برنامه تبدیل شد‌ه‌است. وسیع داده با تجزیه، بررسی و کسب سیستماتیک داده ها از دسته داده‌های غامض سروکار داراست. Hadoop یک فریمورک متن‌گشوده میباشد که در مسئله عظیم داده بسیار گزینه به کارگیری قرار می گیرد. این فریمورک پر کاربرد کاملا با لهجه جاوا پیشرفته میباشد و با خصوصیت‌های جذابی همانند «عده اتومات آشغال» (Automatic Garbage Collection)، «توزیع خاطر» (Memory Distribution) و سیستم تهیه و تنظیم پشته نسبت به بقیه فناوری‌های مو جود درین حوزه برتری دارااست. به‌دنبال بعضی از تکنولوژی‌های بر پایه ی جاوا در حوزه کبیر داده بیان شده میباشد.
Hadoop
Apache HBase
ElasticSearch
Accumulo
مقاله پیشنهادی: بیگ دیتا چیست و بزرگ داده چه کاربردی داراست؟ — به لهجه بی آلایش
پیشرفت نرم‌افزار‌های J2ME
J2ME مخفف عبارت Java 2 Micro Edition میباشد. در واقع، این ورژن‌ جاوا برای دستگاه‌های خرد با اقتدار پردازنده محصور و یاد کمتر پیاده سازی گردیده‌است. برای مثال، تلفن‌های یار، دستیارهای دیجیتال فردی (Personal Digital Assistants | PDA)، اسباب الکترونیکی مصرفی، تراشه‌های خرد و پردازنده‌ها مثال‌هایی از دستگاه‌های دارنده امکان J2ME میباشند. ضمن این، تولید ها شناخته گردیده‌ای همانند کارت‌های الکترونیکی و دیسک‌های Blue-ray نیز از این ورژن جاوا استعمال می‌نمایند. در سود، جاوا در مورد گسترش اپلیکیشن‌های مبنی بر J2ME نیز کاربرد دارااست.
کاربرد جاوا در حوزه هوش تصنعی و یادگیری ماشین
یکی‌از خصوصیت‌های جالب لهجه جاوا تطبیق‌پذیری و سهولت به کار گیری از آن میباشد که‌این لهجه را به آیتم قابل قبولی برای گسترش ابزارهای هوش تصنعی تبدیل نموده است. ضمن این، امان جاوا از مفاهیم شی‌گرایی به ارتقا سرعت کد نویسی یاری می‌نماید. در فیض، توسعه و گسترش‌دهندگان مجال بیشتری برای تمرکز بر روی الگوریتم‌ها و سبک‌های هوش تصنعی و مصنوعی دارا هستند. مجموع این دست اندرکاران سبب ساز گردیده‌است تا جاوا به صورت عظیم‌ای در مسئله پیشرفت اپلیکیشن‌های مربوط به «هوش تصنعی و مصنوعی» (Artificial Intelligence | AI) و «یادگیری ماشین» (Machine Learning | ML) آیتم به کارگیری قرار می گیرد. کاربرد جاوا در‌این ناحیهها بیشتر مربوط به بسط ابزارهای تجزیه و چک داده میباشد.
همینطور، از جاوا برای پیشرفت ابزارهای متعدد هوش تصنعی از ماشین‌ها خودران گرفته تا ربات‌های دستیار به کارگیری میشود. فریمورک‌های Apache Spark ،Deeplearning4j و H2O.ai در جاوا آیتم‌های محبوبی برای توسعه و گسترش اپ‌های هوش تصنعی و مصنوعی و یادگیری ماشین محسوب میگردند.
کاربرد جاوا در بازی‌سازی
یکی‌از دیگر از کاربردهای دیدنی جاوا در صنعت پرطرفدار «بازی‌سازی» (Game Development) میباشد. درصورتی که چه امروزه به جهت وجود ابزارها و موتور‌های بازی‌سازی گوناگون جاوا به صورت کلان در مسئله پیشرفت بازی آیتم استعمال قرار نمی‌گیرد، ولی این گویش آیتم بسیار خیر برای گسترش‌دهندگان جهت ورود به دنیای بازی‌سازی میباشد. جاوا به جهت دارا بودن ابزارها و فریمورک‌های گوناگون تعیین نیکی برای گسترش بازی‌های موبایلی و پروژه‌های در مقیاس خرد میباشد.
همینطور، از جاوا برای گسترش بازی‌های دسکتاپ نیز استعمال میشود و موتور‌های بازی‌سازی محبوبی همانند LibGDX و jMonkeyEngine از جاوا تحت عنوان لهجه نرم‌افزار نویسی مهم خویش به کارگیری می‌نمایند.
کاربرد جاوا در حوزه وب اشیاء
«وب اشیاء» (Internet of Things | IoT) یک کانال در حالا رویش از دستگاه‌های متصل به هم میباشد که داده‌ها را گردآوری‌آوری، تبادل و پردازش می‌نمایند. با ظهور وب شی ها انقلابی در موضوع تعامل آدم با فناوری فیس داده میباشد. امروزه نسبتاًً هر چیزی از منزل‌های هوشمند گرفته تا نرم افزار‌ها و خودرو‌ها بخشی از کانال کبیر وب شی ها میباشند. برهمین اصل، از گویش کلیه‌منظوره جاوا به صورت پهناور در مورد توسعه و گسترش نرم افزار‌های کاربردی مربوط به وب شی ءها به کار گیری می گردد، چون این اپ‌ها به چاره‌های قابل انعطاف‌افزاری مدل و مقیاس‌پذیر نیاز دارا‌هستند. فریمورک‌های جانور در جاوا همانند ThingWorx ،Kura و Eclipse Iot آیتم‌های محبوبی برای پیشرفت اپلیکیشن‌های مربوط به وب شی ها میباشند.
ادله گستردگی کاربرد جاوا در دنیای توسعه و گسترش اپ چیست؟
همانگونه که پیش نیز تیتر شد، جاوا در حیطههای مختلفی از توسعه و گسترش نرم افزار‌های تلفن همراه گرفته تا گسترش ابزارهای هوش تصنعی کاربرد داراست. ادله گستردگی کاربردهای پلتفرم جاوا داشتن بعضی از خصوصیت‌های خاص میباشد که‌این پلتفرم را به آیتم‌ای دوست داستنی برای گسترش قابل انعطاف‌افزارهای متفاوت تبدیل نموده است. درپی به برخی از مهم ترین خصوصیت‌های لهجه نرم افزار نویسی جاوا اشاره گردیده است.
غیر وابسته از پلتفرم بودن جاوا
یکی وسیع ترین نقاط قوت لهجه جاوا قابلیت و امکان اجرای آن بر روی سیستم‌برهان‌ها و معماری‌های دشوار‌افزار متفاوت فارغ از نیاز به تغییر تحول در کد اساسی میباشد. «ماشین مجازی جاوا» (Java Virtual Machine | JVM) اجرای پلتفرم جاوا بر روی سیستم‌استدلال‌ها و دستگاه‌های متعدد را قابلیت‌پذیر می‌نماید. کدهای مندرج به لهجه جاوا درین ماشین به «بایت‌کد» (ByteCode) ترجمه می گردند و در فیض، قابلیت اجرای آنان بر روی هر سیستم‌‌‌عاملی وجود دارااست.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد