مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

اشتباهات رایج در طراحی اپلیکیشن که باید از آن پرهیز کرد

تلفن های هوشمند، تحولات شگرفی در دنیای کنونی به وجود آورده اند. توان این محصول ها به قدری زیاد شد‌ه‌است که نقش محوری را در گروه های متعددی اعمال می نمایند. در اینگونه حالتی، فعال‌ساز‌ی نرم افزار، بسیار حیاتی و اصلی است. فعلا، ما قادر خواهیم بود به راحتی و برای کارها مختلفی همانند پزشکی، پرداخت آنلاین، رزرو بلیط یا این که بازی و آشپزی، به سراغ نرم افزار های گوشی برویم. بدین ترتیب همان طور که متوجه گردیده اید، طراحی اپلیکیشن در مشهد موبایل، نقش مهم را در معاش مجموع اشخاص، بازی می نماید. به این ترتیب بایستگی و حیاتی بودن نقش پیاده سازی نرم افزار درین مسئله، بسیار برجسته است. در پی می‌خواهیم به همه گیرترین اشتباهاتی که طراحان نرم افزار اعمال می‌دهند، اشاره کنیم. 
نقص‌ حقیقی اینجاست که یوزرها اکثر وقت ها نمی دانند دقیقا چه میخواهند. در واقع تعداد معدودی از آنان از پیاده سازی و اصول نرم افزار آگاه می باشند. مسئله بسیار مهمی که در این باره فیس میدهد، این میباشد که یوزرها معمولا به پیاده سازی فوق العاده یک نرم افزار، اشاره نمیکنند. این قضیه هنگامی دیدنی خیس می گردد که بدانید در طرف مقابل، در صورتیکه پیاده سازی نرم‌افزار به طور نامناسبی ایفا بگیرد، این مسئله مانند شیپوری به صدا در میاید و غوغایی به پا می نماید. در اینگونه حالتی، خالق نرم افزار می بایست این فرآورده را به طوری ساخت کند که یک پیاده سازی قابل قبولی داشته باشد. به‌دنبال همه گیرترین خطاها را مشاهده میکنید:
1- ضعیف بنظر وصال اپلیکشن در نگاه اولیه
نگاه نخستین برای استفاده کننده به نرم افزار، بسیار اصلی میباشد. مخاطب از نرم افزار با ظواهر اول اپلیکیشن، قادر است راغب به به کار گیری از آن خواهد شد و خصوصیات و کارایی این نرم‌افزار را ادراک نماید. در طرف مقابل، در صورتی استفاده کننده در او‌لین عکس العمل با نرم افزار، حس نارضایتی و ناخوشایندی کند، با گاز آن را شکاف می نماید. حتی ممکن میباشد نرم‌افزار را حذف کرده و دیگر به سمت آن نرود. در اینگونه حالتی، خالق نرم افزار می بایست تا حد قابلیت و امکان، تصویر نخستین نرم افزار را جالب و کاربر پسند پیاده سازی کند. در نمای ابتدایی از نرم افزار، می بایست مجموع داده ها ضروری مانند ورقه مهم، نصیب راهنما، داده ها تماس، خصوصیت های کلیدی نرم افزار و خروج از برنامه وجود داشته باشد. این عملکردها، می بایست فاقد هرگونه دشواری یا این که ابهام باشند و به سهولت در مشت مخاطب، قرار گرفته باشند.
ضمن این، عامل ها دیگری نیز وجود دارا هستند که در ضعیف بنظر وصال نرم افزار تاثیرگذار میباشد. مثلا، سرعت لود نرم افزار بسیار اساسی میباشد. در اینگونه حالتی در شرایطی که فرصت سپری گردیده، زمان بر باشد، استفاده کننده خسته گردیده و اپ را سوراخ نماید. مثال ای دیگر می اقتدار گزینش رنگ نرم افزار را اسم پیروزی. رنگ مسئله نرم‌افزار می بایست مطلوب و استفاده کننده پسند باشد. کل این حالات، در‌حالتی که به اعتنا پیاده سازی و طراحی نشود، ممکن میباشد موجب خستگی مخاطب و خروج او از نرم افزار شوند. به این ترتیب اعتنا و دقت به آن‌ها بسیار اصلی و ضروری است.
2- عدم دسترسی سهل وآسان به داده ها
بخش اعظمی از سازندگان نرم افزار ها، به منابع مطلوب و اساسی اطلاعاتی در پیاده سازی نرم افزار، دقت نمی‌کنند. این مورد، بیان کنده این میباشد که نرم افزار، بایستی به سادگی، به منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشد. همان طراح می بایست درباره حق تقدم بندی یوزرها بررسی کند و مطابق آن، داده ها را از منابع دارای اعتبار و مطلوب، تنظیم کند. در‌صورتی‌که در اکنون تشکیل داد یک نرم افزار با مورد تازه می باشید، میتوانید به راحتی و با نشر ورژن ابتدایی از نرم افزار خویش، بازخوردهای موردنیاز را اخذ نمایید. بعد از آن به دستکاری و انجام تغییرات در نرم افزار خویش بپردازید. این شغل منجر می گردد ورژن هایی که بعد از ورژن ابتدایی به بازار وارد میشوند، از داده ها و پیاده سازی مطلوب تری منتفع باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد