مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مقایسه فلاتر و زامارین

در پیشین برنامه نویس ها بدون چاره بودند برای تشکیل داد نرم‌افزار های اندروید و IOS از دو گویش طراحی اپلیکیشن در مشهد نرم افزار نویسی غیروابسته به کارگیری نمایند البته به لطف ظهور کادر ورک های یک‌سری سکویی پیاده سازی نرم افزار برای چندین پلتفرم فقط با استعمال از یک لهجه میسر شد و به‌این شکل در وقت و هزینه برنامه نویس ها و شرکتهای صرفه جویی شد. فلاتر و زامارین دو کادر ورک چندسکویی حاذق برای تشکیل داد نرم افزار های پلتفرم های متعدد می‌باشند. پرسش اینجاست، فلاتر یا این که زامارین، کدام خوب میباشد؟ برای این که بدانیم کدام یک از این دو کادر ورک برای به کارگیری عالی میباشد می بایست به مقایسه فلاتر و زامارین بپردازیم. در‌پی این مقاله از به نظارت تفاوت فلاتر و زامارین خوا‌هیم پرداخت.
خصوصیت فلاتر
فلاتر که در سال 2017 به وسیله گوگل ارائه شد‌ه‌است می‌تواند با یک کد مشترک هر دو خروجی اندروید و IOS را ارائه دهد. فلاتر از گویش نرم‌افزار نویسی دارت که آن هم بوسیله گوگل ارائه گردیده‌است دفاع می نماید و در طراحی از موتور گرافیکی Skia یاری گرفته میباشد. فلاتر هم برای تشکیل داد نرم افزار های تلفن همراه گزینه به کارگیری قرار میگیرد و هم می اقتدار از آن برای تشکیل داد اپلیکیشن های دسکتاپ و اینترنت به کار گرفت.
مزایا فلاتر
فرقی نمی نماید از کدام گویش اپلیکیشن نویسی استعمال فرمایید، هر ابزاری خصوصیت های مثبت و منفی دارااست که مبتنی بر این خصوصیات اشخاص تصمیم می‌گیرند از آن استعمال بکنند یا این که نکنند.
 لود داغ (Hot Reload)
یک کدام از شایسته ترین خصوصیت های فلاتر این میباشد که تغییراتی که در کدها اجرا می‌گردد را به طور لحظه ای در مشابه ساز گوشی خویش در کنار ورقه علامت میدهد. این خصوصیت که از آن با تیتر Hot reload حافظه می‌گردد اثر متعددی در سرعت و توجه نرم‌افزار نویس دارااست.
 متن گشوده بودن 
متن گشوده بودن این اپ سبب شد‌ه‌است برنامه نویس ها کارشناس متعددی بتوانند پکیج ها و کتابخانه های مختلفی برای آن بسازند و در مشت دیگر برنامه نویس ها قرار دهند.
 کوشش خوب 
همان گونه که در مقاله فلاتر یا این که ری اکت نیتیو تیتر کردیم، فلاتر و گویش دارت سعی بسیار بهتری از رقبای خویش دارا هستند. انگیزه این برتری در سعی این میباشد که نیازی به جاوا اسکریپت برای رابطه برقرار کردن با کامپوننت های نیتیو ندارد.
 تجربیات کاربری قشنگ
فلاتر به اپ نویس این قابلیت را میدهد که طرح های خویش را سوای محدودیت عملی کند فارغ از آن که مجال و هزینه متعددی برای یادگیری آن صرف نماید. در فلاتر محدودیت های فنی از رفتار رابط های کاربری خوشگل دوری نخواهد کرد.تا به امروز خصوصیت های مثبت فلاتر را بازگو کردیم اکنون به سراغ خصوصیت های منفی آن خوا هیم رفت.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد