مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

انواع روش‌های ساخت و طراحی اپلیکیشن


در قضیه ایجاد کرد و پیاده سازی نرم افزار گوشی دو نوع گویش نرم افزار‌نویسی وجود داراست. ایجاد طراحی اپلیکیشن در مشهد کرد و پیاده سازی اپلیکیشن به ‌شکل نیتیو (Native) و پیاده سازی و تشکیل داد نرم افزار با لهجه‌های کراس پلتفرم (Cross Platform). هم اکنون در پی به توضیح و نمونه‌های این دو نوع گویش اپ‌نویسی بیشتر میپردازیم. گویش‌های اپ‌نویسی نیتیو (Native) لهجه‌های اپلیکیشن‌نویسی نیتیو (Native) به طوری میباشد که شما در شکل به کار گیری از آن تنها می توانید برای یک سیستم‌دلیل خروجی بگیرید. به صورت نمونه در قضیه ایجاد کرد و پیاده سازی نرم افزار اندرویدی دو لهجه جاوا (Java) و کاتلین (Kotlin) به ‌شکل نیتیو (Native) وجود داراست. اگر که از این گویش‌ها استعمال نمائید تنها می توانید برای سیستم‌دلیل اندروید خروجی بگیرید.

درصورتی که بخواهید برای سیستم‌دلیل آی‌آو‌اس (IOS) نیز خروجی بگیرید، ناچار میشوید یک توشه دیگر با گویش نرم افزار‌نویسی دیگر نرم افزار خویش را پیاده سازی فرمایید و بسازید. لهجه‌های اپلیکیشن‌نویسی سیستم‌دلیل آی‌آو‌اس (IOS) به‌ شکل نیتیو، سوئیفت (Swift) و آبجکت سی (Object C) میباشد. ماجرا کدنویسی دوباره برای این دو گویش نیتیو آی‌آو‌اس (IOS) نیز درستی می‌نماید.

لهجه‌های کراس پلتفرم (Cross Platform)
در شرایطی‌که ‌که کمپانی یا این که استخراج‌وکاری بخواهید نرم افزار برای سیستم‌برهان‌های اندروید و آی‌وی‌اس را فعال‌سازی نماید، استخدام دو نوع اپلیکیشن‌نویس به هیچ وجهً به‌صرفه نخواهد بود. به صورت نمونه این مجموعه ناچار می گردد نرم افزار‌نویس جاوا (Java) یا این که کاتلین (Kotlin) در کنار اپ‌نویس سوئیفت (Swift) یا این که آبجکت سی (Object C) استخدام نماید. ولی استخدام این اندازه نیرو هزینه متعددی می برد.

توصیه و روش بهتری برای کمپانی‌ها و استحصال‌وکار‌ها وجود دارااست. آن هم این میباشد که از گویش‌های پلتفرم (Cross Platform) استعمال نمایند. گویش‌های کراس پلتفرم (Cross Platform)، گویش‌هایی میباشند که با یک توشه کدنویسی شما کار کشته خواهید بود برای تعدادی نوع سیستم‌استدلال خروجی بگیرید. به صورت نمونه شما میتوانید با امداد گویش‌های کراس پلتفرم (Cross Platform) یک توشه کد بزنید و برای اندروید و آی‌وی‌اس خروجی بگیرید. امروزه تعداد این نوع لهجه‌ها بالا رفته میباشد و دست حصول‌وکار‌ها را برای تعیین گشوده نهاده‌اند. در‌پی بعضا از مشهور‌ترین آنان را با هم رسیدگی می کنیم.

ری‌اکت نیتیو (Reactnative)

ری‌اکت نیتیو (Reactnative) جزو گویش‌های کراس پلتفرم (Cross Platform) برای بسط نرم افزار تلفن همراه اکانت می‌گردد. این قاب‌ورک کراس پلتفرم (Cross Platform) به وسیله کمپانی رخ‌بوک ارائه شد. ری‌اکت نیتیو (Reactnative) از لهجه جاوا اسکریپت (Javascript) منفعت میبرد. اینک این کادر‌ورک به یکی‌از پرطرفدارترین قاب‌ورک‌های کراس پلتفرم (Cross Platform) برای بسط نرم افزار تلفن همراه تبدیل گردیده است.

زامارین (Xamarin)
گویش یا این که کادر‌ورک کراس پلتفرم (Cross Platform) آینده برای بسط نرم افزار گوشی، زامارین (Xamarin) میباشد. این قاب‌ورک از گویش سی شارپ (C#) فایده می برد. این کادر‌ورک و همینطور گویش سی شارپ (C#) به وسیله کمپانی مایکروسافت ارائه و حمایت می گردد. در کشورمان کشور ایران مجال‌های شغلی برای این کادر‌ورک کراس پلتفرم (Cross Platform) کمتر از کادر‌ورک‌های دیگر مانند ری‌اکت نیتیو (Reactnative) و فلاتر (Flutter) میباشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد