مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

معرفی زبان برنام نویسی کاتلین


کاتلین یک لهجه اپ نویسی امروزی و پرطرفدار میباشد  طراحی اپلیکیشن در مشهد که امروزه بیش تر از 60 درصد پیشرفت دهندگان اندروید از آن به کارگیری می‌نمایند. این گویش با الگوبرداری از لهجه نرم‌افزار نویسی جاوا پیاده سازی و ایجاد گردیده است؛ ولی اکثری از ایرادات جاوا در ورژن کاتلین نیست. به همین انگیزه امروزه بیشتر برنامه نویس ها و بسط دهندگان اندروید ترجیح میدهند از کاتلین استعمال نمایند.


کاربردهای لهجه اپ نویسی کاتلین چیست؟

پیشرفت دهندگانی که از کاتلین به کارگیری می‌نمایند به هسته‌ اساسی کاتلین دسترسی دارا هستند. بدین مفهوم که می توانند فورا از هر امکان جدیدی که به کاتلین اضافه شد، سود ببرند. این قابلیت و امکان در جاوا وجود نداشت و سبب ساز میشد که ورژن‌های نو جاوا پس از زمان زمانبر به برنامه نویس ها رسد. آپدیت بودن کاتلین و کاربردهای کلان‌ آن در مسئله گسترش اندروید، این گویش را به یکی‌از دارای شهرت‌ترین گویش‌های اپ نویسی در یک سری سال اخیر تبدیل نموده است. برای شناخت بیشتر با این گویش، عالی میباشد به یک سری گزینه از مهم ترین کاربردهای لهجه اپلیکیشن نویسی کاتلین اشاره کنیم:

به کارگیری در نرم افزار نویسی اندروید

یوزرها کاتلین، از موتور مجازی جاوا استعمال می‌نمایند؛ این موتور که با اسم JVM شناخته می شود، به بستر کامپیوتر یا این که تلفن همراه اذن میدهد تا قابل انعطاف‌افزارهایی که با گویش جاوا درج شده‌اند را اعمال نماید. به این ترتیب با به کارگیری از کاتلین می‌اقتدار به آسانی برای سیستم برهان اندروید نرم افزار‌های نو پیاده سازی کرد یا این که ورژن‌های سابق را پیشرفت بخشید.

توسعه و گسترش چندپلتفرمی گوشی

یک کدام از مزایای کاتلین، قابلیت بسط چندپلتفرمی یا این که به عبارتی cross platform، میباشد. یعنی از این لهجه خلال توسعه و گسترش نرم افزار‌های گوشی و اپلیکیشن نویسی اندروید، می‌قدرت در موضوع جاوا اسکریپت و اپلیکیشن نویسی سمت سرور نیز بهره مند شد. برنامه نویس ها با به کار گیری از طراحی نصیب‌های مشترک در کاتلین و لهجه‌های دیگر، می توانند نرم افزار‌هایی بسازند که هم در اندروید و هم در ios قابل انجام باشند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد