مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مراحلی که در زمان ساخت اپلیکیشن باید رعایت شود چیست؟


6-معین کردن نمودارها و اطلاعات

شما بایستی کلیه اطلاعات و نمودار ها را معلوم و بدیهی فرمائید. این عمل برای راحتی عمل با API بسیار ما یحتاج میباشد. شاید بپرسید API چیست؟ مخفف واژگان Application Programming Interface میباشد که به عبارت معمولی می قدرت آن را به «رابط نرم افزار‌نویسی برنامه» ترجمه کرد. البته به چه دردی می‌خورد؟ برای اینکه نرم افزار تلفن همراه شما بتواند با خدمت گوگل رابطه برقرار نماید از جملهً به کار گیری از گوگل مپ نیاز به API دارید. به ذکر معمولی خیس تعدادی استاندارهای تمجید گردیده برای رابطه برقرار کردن دربین نرم افزار و خدمت گوگل میباشد و نرم افزار ها برای استخراج به داده های لازم خویش طراحی اپلیکیشن در مشهد  به کانال وب نیاز به API دار ا‌هستند.


7- رسیدگی سبک

در‌این مرحله تهیه و تنظیم ورژن پیش اکران از نرم افزار و کشف کردن نقاط ضعف و قوت نرم افزار میباشد.. برای کشف کردن نقاط ضعف و قوت آن کارایی نمائید هم از اشخاص کارشناس و هم از خانواده و یا این که دوستان یاری بگیرید. در این حالت با اعتقاد و باور بیشتری اصلاحات را اجرا می دهید.


8- ساختن نرم افزار

با بازخوردی که در مرحل قبلی گرفته اید عالی میتوانید نرم افزار را بسازید و در‌این مرحله برای تشکیل داد نرم افزار مبادرت فرمائید. از تهیه و تنظیم مقر اطلاعات، سرورها گرفته تا تهیه API ها و… تمامی را جاری ساختن دهید.


9- پیاده سازی رابط کاربری

این مرحله نیاز به یک طراح و کارشناس رابط‌ گرافیکی نرم افزار دارید تا بتواند یک رابط کاربری بهتر را برای شما ارائه دهد. چون نرم افزار شما بایستی با طرح های جالب، بیننده را به سمت خویش بکشاند. رابط کاربری بایستی بر طبق ذوق بازار هدق تنظیم گردیده باشد تا بتواند به توفیق رسد و خیر ذوق وسلیقه شما! از این رو شما در ایفا این فعالیت نیاز به کارشناس دارید.


10- آزمایش کردن نرم افزار

در‌این مرحله بایستی آحاد بخش های نرم افزار را آزمایش فرمایید. هم از لحاظ ساختاری و هم از حیث رابط کاربری می بایست سعی نرم افزار را گزینه رسیدگی قرار دهید. برای عملکر خوب میتوانید از Proto.io یا این که Pixate منفعت ببرید. این دو به شما امداد می نمایند تا آحاد لایه ها و تعاملات نرم افزار را به نیکی رسیدگی فرمایید.


11- اصلاح دوباره

پس از آزمایش کردن می بایست از بازخوردهای دیگرافراد مجدد استعمال فرمائید. عالی میباشد عده ای که در مرحله اولیه نرم افزار را چشم بودند مجدد آن را آیتم رسیدگی قرار دهند و اشتباهات احتمالی را ذکر نمایند تا شما مجدد ایرادات را اصلاح فرمایید.


12- آزمایش در گونه های دستگاه ها

بعداز تصاحب کردن بازخوردها و اصلاح دوباره برای برنامه نیاز میباشد که آن را در دستگاه های متفاوت گزینه رسیدگی قرار دهید درصورتی که برنامه شما اندرویدی میباشد می بایست در دستگاه های متفاوت آیتم پژوهش قرار گیرد البته درصورتی که نرم افزار شما ios میباشد خوب میباشد از پلتفرمی به‌اسم TestFlight استعمال فرمائید. در‌صورتی‌که شما در زمینه‌ی نرم افزار خویش روی دستگاه‌های متفاوت نگران می باشید، یهتر میباشد از Pre-Apps استعمال فرمائید. این عمل به شما امداد می‌نماید تا از سازش نرم افزار خویش با دستگاه‌های متفاوت اعتقادوباور نتیجه ها نمایید.


13- به چاپ رساندن نرم افزار

درین مرحله میتوانید با خیال و خاطر ریلکس برنامه خویش را منتشر نمایید. در حالتی که نرم افزار شما اندرویدی میباشد می‌توانید به مغازه اندروید ( Google Play) آن را ارائه دهید و چنانچه برنامه شما ios میباشد میتوانید در (App Store) ارائه دهید. البته در کشور ایران بیشتر در کافه بازار بیشتر اپلیکیشن ها ارائه می‌گردد.


به حافظه داشته باشید که‌این نقطه نهایی عمل وجود ندارد و از این به سپس می بایست مجدد نرم افزار را آیتم نظارت قرار دهید و برخورد بگیرید همینطور در بازاریابی و فروش هم به طور مداوم و پیگیر فعالیت خویش را آغاز نمایید. درپی بایستی استاندارهای ما یحتاج برای تشکیل داد نرم افزار را نیز در لحاظ بگیرید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد