مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

Kony Quantum:


Kony Quantum:

Kony با محیطی ارائه گردیده که به بسط دهندگان اذن می‌دهد با به کار گیری از گویش Javascript نرم افزار هایی ایجاد نمایند که با سیستم برهان های مختلفی سازش داشته طراحی اپلیکیشن در مشهد  باشد.
این پلتفرم خصوصیت های اکثری برای مثال امکان اتصال اتوماتیک به API ها ، اپ نویسی و پیش اکران اتومات ، ربات سخنگو و … را داراست.

RhoMobile:

این شرکت براساس چارچوب Rhodes (گویش اپ نویسی Ruby) سازه گردیده است.
با به کارگیری از افزونه Eclipse پیشرفت دهندگان می توانند به ایجاد ، توسعه و گسترش و رفع خطاهای نرم‌افزار سوای نیاز به هیچ طاقت فرسا افزاری بپردازند.
این ابزار که از تکنولوژی های اینترنت Html5,CSS3,Javascript به کارگیری میکند ، قادر است نرم افزار هایی متناسب با سیستم ادله های Android,ios,Windows Mobile,Symbian,Rim میتوان پیاده سازی نماید.
NativeScript:

NativeScript با استعمال از لهجه های Javascipt,Angular,TypeScript به پیاده سازی نرم افزار های متناسب با Android و ios می‌پردازد.
این ابزار کد گشوده بوده و خلاف اکثری ازابزارهای دیگر بدون پول در چنگ توسعه و گسترش دهنده قرار داده میگردد و همه API های ساکن جاوا اسکریپت و کتابخانه های آن را در چنگ شما می گذارد.
Sencha Touch:

این ابزار کیفیت خوب و آزمایش بالا ، رابط کاربری یک دست و کتابخانه های متنوع تشکیل شده که با غرض پیشرفت لهجه Html5 به پیشرفت نرم افزار های کراس پلتفرم یاری میکند.ا
ین ابزار می‌تواند در تشکیل داد اپ های تجارت های تبارک و کارآمد شایسته ترین مورد باشد.

React Native:

این فِریم وُرک بوسیله رخ بوک ارائه گردیده که به عبارتی امکان های React را دارااست اما محصور به گوشی میباشد.
پیشرفت دهندگان برای پیشرفت اپ های اندروید و آی وی اس می‌توانند از این ابزار که بر طبق گویش جاوا اسکریپت میباشد استعمال نمایند و همینطور این ابزار با امکاناتی که به شما می دهد ، می تواند یوآی قدرتمندی را برای اپ شما پیاده سازی نماید.
از مهم ترین امکان های این فِریم وُرک میتوان به به کار گیری دوباره از کدها اشاره نمود که سبب ساز کوتاه شدن در طی برنامه ریزی می‌گردد.

Flutter:

این فِریم وُرک که Open Source میباشد بوسیله کمپانی گوگل در سال 2017 عرضه شد و به غیر از بسط نرم‌افزار های اندروید و آی وی اس در گسترش Mac ، Windows و Linux دخالت دارااست.
برای استعمال از فلاتر می بایست از لهجه Dart استعمال فرمایید که‌این گویش هم به وسیله گوگل ارائه گردیده است.
این ابزار به شما این قابلیت را می دهد که تست ، افزودن خصوصیت های تازه و رفع اشکالات اپلیکیشن ، بسیار برای شما معمولی و سهل و آسان باشد.

Monocross:

این کادر ورک یک پلتفرم Open Source میباشد که از چهارچوب #C ، مایکروسافت دات نت و مونو برای توسعه و گسترش نرم افزار های تبلت و تلفن همراه های اندروید ، آیفون ، آیپد ، ویندوزفون و دستگاه های فعال گردیده با Webkit به کار گیری میکند.
یکی‌از خصوصیت های این ابزار آسوده بودن تبدیل شدن نرم‌افزار می‌باشد که به پیشرفت دهندگان در هواخواهی از دستگاه های متعدد(تلفن همراه ، تبلت و …) امداد میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد