تامین کتابخانه اندروید (Android Support Library) چیست؟
پیش از اینکه بدانید اندروید ایکس چیست نخستین با این کتابخانه اندروید آشنا گردید. زمانی شما طرحی را روی واپسین نسخه اندروید، به عنوان مثال اندروید ۴.۰، پیشرفت می دهید و میخواهید آن را روی دستگاه هایی که دارنده نسخه های سابق خیس اندروید میباشند، از جمله اندروید ۳.۲، جاری ساختن نمایید می بایست سازگاری پذیری معکوس را به کد اپلیکیشن اضافه نمائید تا این شغل طراحی اپلیکیشن در مشهد قابلیت پذیر گردد.
برای مدد سازگاری پذیری معکوس، اندروید پکیج Android Support Library را به شما ارائه میدهد. این پکیج گروه ای از کد کتابخانه هایی میباشد که نسخه های سازگاری پذیری معکوس را در چارچوب API های اندروید و همینطور خصوصیت هایی که صرفا از روش API های کتابخانه در دسترس می باشند، ا ارائه میدهد. هر Support Library یک سازگاری پذیر معکوس برای یک سطح خاص از Android API میباشد.
بسته به دامنه ی نسخه های سکویی که متبوع اپلیکیشن ی شماست و API هایی که به کار گیری می نماید، وارد کردن Support Library به پروژه ی اندروید، تحت عنوان شایسته ترین تمرین برای پیشرفت دهندگان نرمافزار ها تلقی می گردد.
اندروید ایکس چیست ؟
اندروید ایکس (AndroidX) پروژه منبع بازی میباشد که گروه اندروید از آن برای بسط، آزمایش، پکیجیگ، ورژن و تکثیر کتابخانه ها از Jetpack به کارگیری می نماید. اندروید x نقش عمده ای در Support Library اندروید داراست. برخلاف Support Library ، پکیج های AndroidX جدا مراقبت و آپ تو دیت می گردند.
در پی پرسش اندروید ایکس چیست می بایست بگوییم که در واقع اندروید ایکس جدیدترین نسل با صرفه گردیده پکیج کتابخانههای Support اندروید استودیو میباشد . مجموعه گسترش اندروید پیش از این کتابخانههای لازم اندروید جهت پیشرفت اپهای اندرویدی را بوسیله لایبرریهای Support منتشر می کرد.
از جمله کتابخانه Appcompat که بعداز ایجاد کرد پروژه در اندروید استودیو این لایبرری به طور تحت در فولدر build.gradle مرتبط با ماژول app قرار میگرفت:
implementation ‘com.android.support:appcompat-v7’
ولی اکنون این کتابخانه به طور ذیل به پروژه اضافه میشود :
implementation ‘androidx.appcompat:appcompat’
دلایل سفر به اندروید X چیست ؟
ازین به آنگاه نامگذاری Android Support Library تمامی با پیشوند androidx آغاز میگردد.
ادله مهم معرفی AndroidX، روش نامگذاری دارای انسجام و یک پارچه پکیجها بوده و کمتر سبب ساز سردرگمی برنامه نویس ها اندرویدی میشود.
قابل ذکر میباشد کهاین تغییرات تنها مرتبط با تغییر و تحول شیوه نامگذاری وجود ندارد و تعداد متعددی از باگهای ورژنهای قدیم نیز گرفته گردیدهاست.
همان گونه که گفتیم گروه توسعه و گسترش اندروید از Jetpack برای پیشرفت ، آزمایش و نشر کتابخانههای AndroidX به کار گیری مینماید که سبب ساز میشود کتابخانهها نسبت به پیشین با صرفهخیس بوده و وسعت کمتری داشته باشند.
درصورتیکه میخواهید اشکالات رفع گردیده باشند و یا این که خصوصیت های جدیدی داشته باشید که تا قبل از اینً به Android Support Library وارداتی بودند ، بایستی به AndroidX سفر نمایید.
با اندروید X ، ورژن استاندارد و غیر وابسته و همینطور نامگذاری استانداردتر و ورژن های مکررتری اخذ میکنید.
بقیه کتابخانه ها برای استعمال از کتابخانه های فضای اسم AndroidX به عنوان مثال خدمت های Google Play ، Firebase ، Butterknife ، Mockito 2 و SQLDelight بهمراه بقیه موردها، هجرت کرده اند.
تمامی کتابخانه های نو Jetpack در فضای اسم AndroidX منتشر میشوند. براین اساس، برای مثال ، برای به کارگیری از Jetpack Compose یا این که CameraX ، می بایست به فضای اسم AndroidX سفر نمایید.
معرفی Jetpack در اندروید :
جت پک ، به تیمای از کتابخانهها و ابزارها گفته میگردد که به جهت راحتی در تشکیل داد نرم افزارهای اندروید منتشر گردیدهاند. مجموعاَ ،Jetpack و پکیج های آن یعنی اندروید X به جهت بهبود تشکیل داد پروژه بوسیله توسعه و گسترش دهندگان اندروید در یک پوسته مشترک معرفی گردیدهاند.
معیار مداقه سفر به اندروید X در اندروید استودیو از Support Library :
حال شاید الزامی دراین سفر چشم نشود. قابلیت استعمال از کتابخانههای Support الان نیز وجود دارااست. ولی با محدودیتهایی که در پی آنهارا نظارت میکنیم.
اما خوب میباشد هرچه زودتر پروژه های خودمان را با ورژن نو انطباق دهیم . تا نسخه ۳.۵ اندروید استودیو ، هنگام تشکیل داد پروژه نو ، به کارگیری از AndroidX ازروی میل می باشد . احتمالا در بعدی در ورژن های آجل این آیتم به طور پیش فرض فعال میگردد و قابلیت و امکان تغییر و تحول آن نیست .