مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

محدودیت ها یا معایب cross platform چیست؟


محدودیت ها یا این که معایب cross platform چیست؟
درصورتی که قصد به استعمال از یک فریمورک پیشرفت موبایل کراس پلتفرم را دارید، ممکن میباشد متوجه گردید که از همگی ابزارهای مو جود در آن ها نمی اقتدار در یک پلتفرم خاص به کار گرفت. این اشتباهات سازش حتی ممکن میباشد شما‌را به سمت ابزارهای مستقر کد نویسی طراحی اپلیکیشن در مشهد   اندروید یا این که iOS سوق دهد.
اپلیکیشن ها و نرم افزار ها نمی توانند از آخرین مقدار کارآمدی خویش برخوردار باشند به این دلیل‌که مختص آن پلتفرم نوشته نشده اند و طوری مندرج اند که بشود از آنان در پلتفرم های دیگر نیز به کار گرفت.
به کارگیری از تجهیزات توسعه یافته و ماهر در نرم افزار های کراس پلتفرم مصرف باتری را بیشتر کرده و مستلزم خلأ بیشتری در دستگاه میباشد.
اپلیکیشن های کرس پلتفرم ممکن میباشد در بعضا مواقع دارنده سطح های متعدد جانبداری از یک خصوصیت باشند که محدودیت های خاصی را برای تجارب کاربری به یار و همدم خواهد داشت.
اپلیکیشن های کرس پلتفرم ها تعدی پذیر خیس می‌باشند.
کاهش سرعت ایفا: نرم افزار‌های کراس‌پلتفرم نمی‌توانند همانند کد نیتیو مندرج با آن پلتفرم یکدست گردیده و سوای اختلال عمل نمایند! بدین انگیزه که کد کراس‌پلتفرم نمی‌تواند مستقیماً با سیستم‌دلیل دیوایس گزینه استعمال در تعامل باشد، در فیض ممکن میباشد در خلاء عدم وجود دسترسی بدون واسطه به طاقت فرسا‌افزار، دیوایس در گیر لگ گردیده و یا این که حتی هنگ خواهد شد!
عدم قابلیت و امکان یک پارچه شدن با دستگاه استفاده کننده: نرم افزار‌هایی که به‌این شکل درج شده‌اند نمی‌توانند با تنظیماتی که استفاده کننده بر روی دستگاهش اعمال داده میباشد یک دست شوند و در سود مخاطب با یک نرم افزار که نمی‌تواند از مجموع خصوصیت‌های دستگاهش به کار گیری نماید رها می شود که همین مورد باعث به صدمه زدن به یو‌ایکس می‌گردد.
بعضی از مثال های دارای اسم و رسم نرم‌افزار نویسی یکسری سکویی یا این که کراس پلتفرم عبارتند از:
فورتنایت
پلی استیشن فورتنایت
Minecraft
Rocket League
Call of Duty: Warzone
بعدی کراس پلتفرم:
کراس پلتفرم به صورت فزاینده ای دوست داستنی می‌شود. با بسط فناوری، گسترش دهندگان میتوانند نرم‌افزار ها و بازی های کراس پلتفرمی را با سهولت بیشتری ساخت و ساز نمایند. این به بسط دهندگان این قابلیت را می‌دهد تا به طیف پهناور تری از یوزرها دسترسی پیدا نمایند و محبوبیت نرم افزار ها و بازی های خویش را ارتقا دهند.

سود گیری از فراگیری کراس پلتفرم
مطلقاً اپ نویسی یک‌سری سکویی گران بها میباشد. اگرچه این نحوه دارنده معایبی نیز میباشد البته در هر هم اکنون برای صاحبان تجارت و برنامه نویس ها مزایای قابل توجهی داراست.
جت پک چیست؟
جت پک همان طور که از اسمش مشخصه به فارسی یعنی بسته سریع السیر ! جت پک اندروید بوسیله کمپانی گوگل در مراسم گوگل IO ۲۰۱۸ برای بسط و ایجاد کرد قابل انعطاف افزارهای اندرویدی با سرعت بیشتر و باصرفه خیس معرفی گردیده است و از استقبال خیر دربین مجمع برنامه نویس ها اندروید منتفع گردیده است و روز آپدیت در اکنون توسعه و گسترش میباشد.

جت پک اندروید چیست؟
اندروید جت پک (Android Jetpack) دسته‌ای از ابزارها، مولفه ها، ارشاد ها، کتابخانه ها و… میباشد، که به برنامه نویس ها اندروید امداد می نماید ایجاد کرد نرم افزار اندروید را به نحو خوب خیس و آسوده تری جاری ساختن دهند. از مهمترین خصوصیت‌ کامپوننت اندروید جت پک این میباشد که اجزای آن‌هم می‌توانند به‌خیر باهم رابطه برقرار نمایند و به‌صحت فعالیت نمایند و به همین خیال میباشد که از کلمه و واژه Component در آن به کار گیری‌گردیده است.

اجزای اندروید جت پک ؟
Jetpack اندروید یک دسته ابزار و کتابخانه‌هایی میباشد که به وسیله گوگل برای تسریع مراحل گسترش اپلیکیشن‌های اندروید تاسیس شده است. جت‌پک مشمول تیم‌ای از کتابخانه‌ها، ابزارها و الگوهای پیاده سازی میباشد که به توسعه و گسترش‌دهندگان تجهیزات بیشتری را برای گسترش نرم افزار‌های اندروید می دهد و برای ارتقاء چگونگی و عملکرد اپ‌ها به‌عمل می‌رود.

Jetpack دربرگیرنده ابزارهایی مانند ViewModel، LiveData، Room، Navigation، WorkManager و دیگر کتابخانه‌هاست که به گسترش‌دهندگان یاری می‌نماید تا با استعمال از آن ها، اپلیکیشن‌هایی با تلاش خوب و کد استوار‌خیس گسترش دهند. برای مثال، ViewModel و LiveData به بسط‌دهندگان امداد می‌نمایند تا بتوانند داده‌هایی را که فی مابین فرایندهای متعدد نرم افزار اشتراک دارا هستند، به طور قابل قبولی مدیر نمایند. همینطور، Room یک کتابخانه ORM برای دسترسی به مقر داده‌ها میباشد که به پیشرفت‌دهندگان یاری می‌نماید تا بتوانند با استعمال از ساختار داده‌هایی مانند جداول و ردیف‌ها، به طور شل‌خیس و کارآمدتر با مقر داده‌ها عمل نمایند.

Jetpack همینطور مشمول الگوهای پیاده سازی مانند Navigation و Paging میباشد که به بسط‌دهندگان امداد می‌نمایند تا رابط کاربری اپلیکیشن‌ها را به طور خوب و معمولی‌خیس پیاده سازی نمایند و به یوزرها تجارب بهتری از اپ‌ها ارائه دهند.

کلاً، Jetpack اندروید یک تیم ابزار و کتابخانه‌هایی میباشد که به توسعه و گسترش‌دهندگان تجهیزات بیشتری برای توسعه و گسترش نرم افزار‌های اندروید می دهد و برای ارتقا چگونگی و تلاش اپ‌ها به‌شغل می‌رود.

اجزای Android Jetpack گروه ای از کتابخانه ها می باشند که خلال سود گیری از خصوصیت های لهجه Kotlin که سبب ساخت و ساز ما می‌گردد، بصورت غیر وابسته قابل به کار گیری و تشکیل شده برای همیاری با یکدیگر می‌باشند. در حالی که اجزای Android Jetpack برای همیاری با یکدیگر تشکیل شده‌اند ولی ما یحتاج وجود ندارد از کلیه آن ها استعمال نمائید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد