Hybrid در مقابل native، کدام در جذب استفاده کننده اثر بیشتری دارااست؟
نرمافزار های ساکن یا این که Native:
نرم افزار های Native برای اینکه ساخته شوند نیاز به یک پلت هیبت خاص در گویش نرم افزار نویسی منحصربهفرد به خویش را داراهستند؛ بسط دادن آنها با گویش های دیگر ممکن وجود ندارد و صرفا با پلت هیبت اختصاصی خویش سازگار میباشند.
اپ های آندروید هنگام ایجاد کرد از لهجه جاوا به کار گیری کرده و در به عبارتی مسیر به وسیله برنامه نویس ها بسط داده می گردند. این در حالی میباشد که نرمافزار های IOS با گویش Swift طراحی گردیده اند، که منحصر به فرد به کمپانی اپل است.
مهندسان نرم افزار نویس برای اینکه بتوانند اپ های مطابق آندروید را گسترش بدهند، بایستی از جاوا یا این که کاتلین به کارگیری نمایند. همینطور هنگامی که میخواهند اپ های IOS را بسط بدهند، از گویش Objective-C یا این که Swift منفعت میبرند.
کمپانی هایی که تصمیم به به کار گیری از نرم افزار های native برای پیاده سازی نرم افزار خویش دارا هستند؛ هنگام طراحی بایستی هر دو مخاطب آندروید و آی وی اس را در لحاظ بگیرند. در فیض آنان بدون چاره میباشند، یک کدام از برای سیستم استدلال آندروید و دیگری را برای سیستم ادله IOS پیاده سازی کنند.
این موسسه ها که، هنگام طراحی همگی ی کاربر ها را در لحاظ میگیرند؛ فرایند پیاده سازی و تشکیل داد نرم افزار آنان وقتگیر خیس می گردد. ولی زمانی که فعالیت آحاد میگردد، سود پایانی بهتر میباشد. چون رضایت خیال تمامی ی کاربر ها را جلب کرده اند.
رشته آوری های بسط IOS
حرفه آوری های توسعه و گسترش آی وی اس به دو مجموعه کلی تقسیم میگردد که در تحت به آنان اشاره میکنیم:
Objective-C:
نرم افزار نویسانی که از این لهجه برای پیشرفت نرم افزار خویش استعمال کرده اند، مسلما فرصت پیشرفت تجربیات بهتر برای آنان تعیین شده میباشد. از نگاه بی نقص بودن می قدرت آن را در سکو بالایی قرار اعطا کرد، چون این اپلیکیشن با بقیه فناوری های نرمافزار نویسی سازگار بوده و میتواند نیاز های شمارا در این مورد حمایت کند.
Swift:
این لهجه نسبت به گویش های دیگر که برای طراحی IOS تشکیل شده اند جدیدتر به حساب آورده می شود. معرفی آن بوسیله کمپانی اسم آشنای اپل انجام یافته میباشد و حریف دورازشوخی، برای بقیه گویش های اپلیکیشن نویسی که در حوزه IOS کار دارا هستند به حساب آورده می شود.
توسعه و گسترش دهندگانی که با این گویش اپلیکیشن نویسی فعالیت کرده اند، اذعان داشته اند که، نسبت به سایر سریعتر بوده و یادگیری آن معمولی خیس میباشد.
حرفه آوری های پیشرفت آندروید
حرفه آوری های توسعه و گسترش آندروید هم به دو گروه کلی تقسیم می گردند، در ذیل به آنها اشاره میکنیم:
Java:
لهجه جاوا در موضوع اپ نویسی یک کدام از قادر ترین گویش ها به حساب آورده می شود. به دلیل آنکه با به کارگیری از این لهجه دوستداشتنی می اقتدار هم به طراحی آندروید پرداخت، هم در موضوع اینترنت و ... اپ های قدرتمندی طراحی کرد. قدرتمندی این گویش به جهت وجود کتابخانه های بسیار در قضیه های متفاوت میباشد.
با به کار گیری از این گویش نرمافزار نویسی می اقتدار پروسه کلی را راحت ترین صورت پیمایش نمود. صرفا عیب نرمافزار های تشکیل شده با جاوا، نیاز به خاطر بیشتر میباشد. همینطور تلاش آن در مقایسه با بقیه قاب ورک ها کمتر برآورد شدهاست.
Kotlin:
این گویش نرمافزار نویسی در مقایسه با لهجه جاوا آپدیت خیس بوده و به وسیله کمپانی گوگل در سال 2017 رو نمایی گردیدهاست. از سالی که گوگل این لهجه را به جهانیان معرفی نمود، اکثر کارفرمایان و برنامه نویس ها بهاین سمت هجرت کرده اند. هم اینگونه گوگل اعلام کرده، حمایت از این گویش فوق سریع را بر عهده دارااست. لهجه اپ نویسی کاتلین در مقایسه با جاوا مختصر و موءثر خیس گردیدهاست.
همینطور IDE های متعددی از این گویش جدید وارد در موضوع اندروید پیشتیبانی می نمایند. درحالتی که بخواهیم از حیث تلاش بدین مورد نگاه کنیم، موسسات بزرگی در موضوع کاری خودشان از این لهجه برای طراحی نرم افزار خویش سود کرده اند. تعدادی مثال از آنها عبارتند از:Pinterest، Flipboard، Square و Expedia مثلا این موسسه ها هستند.
اپ های ترکیبی یا این که Hybrid:
اپ هایی که از سیستم هیبرید برای طراحی به کار گیری می نمایند، در واقع صفحه ها سایتی میباشند که در پوسته های گوناگون ریخته می گردند. این نرم افزار ها بوسیله موتور رندر مرورگر های سیستم ادله پردازش گردیده و برای یوزرها نمایش داده میشود.
حرفه آوری هایی که در توسعه و گسترش نرمافزار های هیبریدی به کارگیری میشوند
همانگونه که به آن اشاره کردیم، کمپانی هایی که از این نوع اپلیکیشن به کار گیری می نمایند. با ادغام فناوری ها میتوانند، نرم افزار های موبایلی را به یوزرها اکران دهند. سه وضعیت کلی برای گسترش ترکیبی این نرم افزار ها و پیاده سازی آنها وجود داراست:
React native:
شاید برای شما دیدنی باشد بدانید، ساخت کننده این قاب ورک منبع گشوده، کمپانی چهره بوک است. رابط کاربری که به وسیله این سیستم طراحی میشود، بی آلایش بوده و همت بار گذاری دوباره را ارتقاء داده میباشد. از ری اکت هنگامی استعمال میکنیم که میخواهیم در طول خویش صرفه جویی کنیم.
Xamarin:
این تکنولوژی به وسیله مایکروسافت رونمایی گردیدهاست، همینطور دفاع و حفظ آن روی دوش مایکروسافت است. Microsoft اخیرا تجهیزات جدیدی را به آن اضافه کرده، که میتوانید از کد ها در سراسر سیستم استدلال به کارگیری نمایید.
Lonic:
با به کار گیری از این فناوری، نرم افزار هایی که روی تلفن همراه نصب میشوند را ذیل اینترنت با به کار گیری از Javascript، CSS، Angular، HTML و ... میتوانید ایجاد نمائید. با به کارگیری از این تکنولوژی پروسه عمل شما سریع خیس پیش می رود؛ اما در محافظت آن فعالیت دشواری در پیش دارید.