مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

اپتو:


اپتو:
اپتو یک نرم افزار‌ساز آنلاین میباشد که قادر است نیازهای متعدد یوزرها را در مسئله‌ ایجاد کرد نرم افزار تلفن همراه، پوشش دهد و آن‌ها‌را برای ایجاد کرد یک نرم افزار ماهر برای بیزنس یا این که هدف ها دیگرشان، به خیر و خوبی ملازمت و همراهی نماید. برای شغل با این برنامه و ایجاد کرد نرم افزار از این شیوه نیز مانند بقیه پلتفرم‌هایی که ذکر شده شد، استفاده کننده نیاز به هیچگونه شناخت گذشته با کد نویسی نداشته و سوای دانش نرم افزار‌نویسی نیز میتواند نرم افزار دلخواهش را پیاده سازی   طراحی اپلیکیشن در مشهد   نماید.

اپچار:
اپچار قابل انعطاف افزاری اهل ایران برای ایجاد کرد نرم افزار میباشد که با امداد آن شما به‌ آسانی میتوانید نرم افزار فردی خویش را پیاده سازی و از آن به کار گیری فرمائید.
یکی‌از خصوصیت‌های این اپلیکیشن سرعت تلاش آن میباشد که سبب میشود شما بتوانید در بازه فرصت کمتر اپلیکیشنی حرفه ای و کیفیت عالی بسازید و همینطور در کنار این مزیت، قابلیت به کارگیری بدون‌پول سی روزه از امکان‌های وب سایت به شما این امتیاز را میدهد تا بتوانید در هزینه‌های خویش نیز صرفه‌جویی فرمائید.
اپچار دارنده دسته ماهر و کادری با تجربه میباشد. که تجربیات بسیار نیکی از همیاری برای شما رقم خواهد زد.

نرم‌افزار ساز:
اپلیکیشن ساز یک سیستم آنلاین برای ایجاد کرد نرم افزار اندروید و ios میباشد که نیازی به نرم‌افزار‌نویسی ندارد. در صورتی به‌دنبال دانلود شایسته ترین نرم افزار ساز بدون پول می‌باشید، تحقیق‌ خصوصیت‌های این پلتفرم نیز می تواند برای شما کارآمد باشد.
فولدر‌های آموزشی به کارگیری از این نرم‌افزار در وب جان دار می‌باشند که با به کارگیری از این ویدیوهای آموزشی و یادگیری نکات خرد و کارآمدی که گوشزد گردد، شما به راحتی می توانید از این برنامه برای پیاده سازی نرم افزار فردی خودتان به کارگیری کرده و نسبت به ایجاد کرد آن مبادرت نمایید.

برنامه راکت:
از سایر قابل انعطاف افزارهای فارغ از کدنویسی تشکیل داد نرم افزار، می‌قدرت به نرم افزار راکت اشاره نمود که بر محور فضای ابری پیاده سازی گردیده است.
این اپلیکیشن داعیه می‌نماید که از فی مابین لیست بی‌نقطه نهایی قابل انعطاف افزارهای اپلیکیشن‌نویسی اندروید، یک کدام از شایسته ترین‌ها میباشد.
این پلتفرم یک پلتفرم نوظهور تشکیل داد نرم افزار سوای نرم افزار‌نویسی و کدنویسی میباشد که برای نخسین بار در جمهوری اسلامی ایران به طور تماما نیتیو و به طور کامل جدا از وردپرس و با دقت بر چگونگی، کوشش، سرعت و امنیت بسط داده گردیده‌است.
به جهت پیشرفت ساکن اندروید استودیو چگونگی خروجی اپلیکیشن‌های نرم افزار ساز وبسایت اپلیکیشن راکت، چندبرابر خروجی بقیه نرم‌افزار سازها میباشد.

در غایت گزینش برنامه یا این که پلتفرمی که برای تشکیل داد نرم افزار یا این که کار شما از سایرین مطلوب‌خیس میباشد، امری میباشد که با رسیدگی خصوصیت‌ها و گاهی نیز با امتحان و نادرست قابل تحلیل خواهد بود.


معرفی 10 تا از دور و اطراف های نرم‌افزار نویسی مطلوب نرم افزار
1- اندروید استودیو:
شناخته گردیده ترین دور و بر نرم افزار نویسی برای اندروید و نرم افزار ساز بدون‌پول اندروید و ساخته ی کمپانی گوگل میباشد .گرچه نصب آن دشوار و بغرنج میباشد ولی بعداز نصب آن به جهت تجهیزات توسعه یافته و آپ تو دیت خویش بسیار می‌تواند به شما امداد کند.کد زنی درین گوشه و کنار با به کار گیری از گویش جاوا و ANDROID SDK( SOFTWARE DEVELOPMENT KIT ) و همینطور گویش XML برای چیدن المان های نرم‌افزار میباشد. همینطور شما می‌توانید با استعمال از کتابخانه هایی مانند : LIBGDX به بازی سازی درتوان بی آلایش و ابتدایی بپردازید، ولی این نرم‌افزار برای ایجاد کرد بازی هیچوقت به توان UNITY وجود ندارد. برای تشکیل داد نرم افزار های توسعه یافته خیس درین دور و اطراف از کیتی با اسم ANDROID NDK ( NATIVE DEVELOPMENT KIT ) استعمال می گردد.
2- ای کلیپس Eclipse :
Eclipse, یک فضا بسیار مشابه به اندروید استودیو که پیش از اندروید استودیو بوده و الان مرتبه ی دوم مشهور ترین دور و بر های کد زنی برای اندروید را دارااست.در‌این دور و اطراف نیز با به کارگیری از لهجه جاوا و ANDROID SDK کد نویسی ایفا میپذیرد.تفاوت ای کلیپس با اندروید استودیو درین میباشد که در اولِ عمل , این نرم افزار ساز مجانی اندروید صرفا برای اندروید نبوده و برای شغل های دیگر نیز به شغل میرفته میباشد و همینطور خلل یابی در‌این گوشه و کنار کندتر و دشوارتر میباشد.
3- نت بینز NetBeans :
یک فضا بسیار مشابه به ای کلیپس که به جز اندروید برای پلتفرم های دیگر نیز به فعالیت میرود و یک وقتی آلترناتیوی برای ای کلیپس به شمار می رفت.ولی نرم افزار نت بینز (NetBeans) را به هیچ وجه نمیتوان قابل مقایسه و در توان اندروید استودیو دانست.
4- زامارین Xamarin :
محیطی زیر مالکیت مایکروسافت که برای تشکیل داد اپ های فی مابین پلت فرمی به عمل میرود , یعنی شما می توانید طرحی را که در‌این دور و اطراف برای اندروید ساخت و ساز کرده اید به راحتی برای IOS و ویندوز نیز قابل انجام فرمایید.از سایر مزیت های این نرم افزار میتوان به مجانی شدن آن جدیدا , امکان آزمایش در خدمت های ابری و هم اینگونه مدد از هماهنگ شدن با ویژوال استودیو میباشد. لهجه نرم افزار نویسی در دور و بر زامارین (Xamarin)، دور و بر سی شارپ می‌باشد.درین نرم افزار ساز مجانی اندروید شما می‌توانید با به کارگیری از ابزاری به اسم MONOGAME به ایجاد کرد بازی های معمولی بپردازید که مسلم میباشد هیچ زمان به اقتدار و سهولت طرحی مانند یونیتی وجود ندارد.
5- AIDE:
مخفف ANDROID IDE میباشد که در آن نیز با گویش جاوا کد نویسی ایفا می گردد. مهمترین خصوصیت این نرم افزار ساز مجانی اندروید، اجرای آن بر روی اندروید میباشد که سبب ساز می گردد شما بتوانید در هر جایی در موبایل موبایل خویش نیز کد زنی بکنید.از سایر تجهیزات مطلوب این اطراف آزمایش آسوده نرم‌افزار ها و همینطور یک گوشه و کنار آموزشی در باطن خویش نرم‌افزار میباشد. از آن جایی که هر مزیتی با عیبی نیز همدم میباشد، از معایب این گوشه و کنار میتوان به مثال های مثلا: عدم مطلوب بودن برای عمل های گران قدر و یا این که نیاز به خرید اشتراک ویژه برای به کار گیری از بعضی از تجهیزات این گوشه و کنار میباشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد