۷) array Not Initialized
۸) Non-Static Method … Cannot Be Referenced From a Static Context
این نادرست وقتی فیس میدهد که یک روال غیر استاتیک در یک مشی استاتیک فراخوانی می شود.
۹) Method in Class Cannot Be Applied to Given Types
این غلط هنگامی رخداد می افتد که پارامترهای نادرست در اسلوب فراخوانی میشوند.
برای پیشگیری از این نوع غلط، از یکسان بودن پارامترهای مستعمل در روال با پارامترهای ما یحتاج آن که در کنار اسم تابع تعریفوتمجید گردیدهاند باور نتیجه ها نمایید.
۱۰) Unreachable Statement
این غلط هنگامی چهره میدهد که یک عبارت در جایی نوشته گردد که نتواند اعمال گردد. به عنوان مثال این غلط هنگامی که عبارت بعداز break یا این که return نوشته خواهد شد، صورت میدهد.
۱۱) NoClassDefFoundError
این اشتباه نشانه می دهد که تعریف و تمجید کلاس در هنگام تهیه و تنظیم نرمافزار پیدا گردیده است، البته کلاس اپلیکیشن در هنگام جاری ساختن در دسترس وجود ندارد. انگیزه دیگر بروز این غلط عدم تمجید Main میباشد.
شیوههای رفع این غلط:
قرار دادن فولدر در دایرکتوری درست
اعتقاد از هم اسم بودن اسم کلاس و فولدر (حساس به تعالی و خرد بودن حروف)
۱۲) Cannot Return a Value From Method Whose Result Type Is Void
این غلط هنگامی چهره میدهد که از متدی که نمیتواند یه خرده برگرداند، بخواهیم یک مقدار را return نماید. این نادرست معمولا با تغییر و تحول نوع تابع از void به int برطرف می شود.
۱۳) Missing Return Value
این اشتباه هنگامی چهره میدهد که مقدار بازگشتی تابع، نادرست بوده یا این که وجود نداشته باشد.
۱۴) ArrayIndexOutOfBoundsException
این پیغام یک خطای مجال اجراست که وقتی فیس میدهد که قسمتی از کد همت مینماید به مقادیری از آرایه دسترسی پیدا نماید که وجود ندارند.
گردآوریبندی
همانگونه که می دانید برنامه نویس ها در گویش نرم افزارنویسی جاوا از قواعد مشخصی برای انتخاب ظریف اوامر و کلاسها و … استعمال مینمایند. به این ترتیب با آشنایی و رعایت کردن این قواعد میاقتدار تا حدودی از بوجود داخل شدن این مشکلات پیشگیری کرد. درصورتیکه جدید وارد این حوزه گردیدهاید در اولِ کدنویسی با خطاهای بخش اعظمی روبرو میشوید اما با تکرار و تمرین بسیار زیاد تعداد این ایرادات کمتر می شود. امیدوارم تلاوت این نوشته ی علمی در حوزه فراگیری اپلیکیشننویسی اندروید برای شما موءثر واقع گردیده باشد.