مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

JavaScript پرطرفدارترین تکنولوژی برای طراحی اپ موبایل

هر سال گویش های اپلیکیشن نویسی جدیدتری به بازار پیاده سازی اپ تلفن همراه معرفی میگردند، با گاز مکان طرز های پیشین را گرفته و تبدیل به دوستداشتنی ترین ترندهای دنیای برنامه نویسی می شوند. به کار گیری از تکنولوژی روز عالم و لهجه های جدید اپلیکیشن نویسی یک کدام از بحران های دور از شوخی برنامه نویس ها و شرکت ها بلندتر طرح ریزی در ده سال های طراحی اپلیکیشن در مشهد اخیر می‌باشد.

 در‌این نوشته ی علمی به سه گویش برنامه نویسی پرطرفدار تشکیل داد برنامه که در یک سری سال اخیر از محبوبیت متعددی بهره مند گردیده اند، میپردازیم.

گویش اپ نویسی PHP و محبوبیت آن در طراحی وب سایت نرم افزار ها

شاید یک کدام از محبوب ترین لهجه های نرم افزار نویسی در میان پیشرفت دهندگان، گویش PHP باشد. با دقت به مزایا و خصوصیت های PHP در بازار ساخت وب سایت نرم‌افزار ها تقاضای بالایی برای برنامه نویس ها مسلط بدین لهجه وجود دارااست. 

از مزایای این زبان نرم افزار نویسی می شود به کدنویسی آسوده و سریع، وجود فریم ورک های کاربردی و متنوعی اشاره نمود که اکثری از آنان open source بوده و فارغ از پرداخت هزینه ای برای لایسنس قابل به کارگیری می‌باشند.

JavaScript پرطرفدارترین تکنولوژی برای پیاده سازی اپ تلفن همراه

در سال 2018 جاوا اسکریپت از پرطرفدارین لهجه های اپلیکیشن نویسی جمعاًَ فقیه شناخته شد و فعلا بیشتر از نصفی از برنامه نویس ها در سراسر فقیه از این گویش برای تشکیل داد اپ و گسترش برنامه های هوشمند به کارگیری می نمایند.

 مزایای طرح ریزی با JavaScript

سرعت بالا، تلاش مطلوب، رابط کاربری قدرتمند، سازش بالا، ارائه طیف وسیعی از تجهیزات کاربردی و جالب و همینطور قابلیت و امکان به کارگیری برای توسعه و گسترش front-end و back-end هم زمان، فقط مثال ای از جذابیت های گویش نرم افزار نویسی جاوا اسکریپت برای گسترش دهندگان به‌حساب می‌آید.

از سایر مزایای جاوا اسکریپت قابلیت و امکان ساخت سایت های تعاملی با جلوه های بصری دیدنی میباشد که اثر متعددی در جذب مخاطب و بازار غرض و ارتقا نرخ کاوش در تارنما ها دارااست. گوگل، آمازون، ویکی پدیا و یوتیوب از معروفترین وب سایت هایی می باشند که برای پیشرفت آن‌ها از جاوا اسکریپت مصرف شده می باشد.


با این تکنولوژی توسعه دهندگان قوی به پیاده سازی اینترنت اپ یا این که اینترنت ویو، سرورهای backend و پیاده سازی نرم افزار تلفن همراه می باشند. می توان خاطرنشان کرد این گویش به تنهایی اقتدار اعمال تعدادی فعالیت گوناگون را قابلیت پذیر می نماید و همین مسئله گواهی بر توان و قدرت جاوا اسکریپت بین دیگر لهجه های نرم افزار نویسی هست.

جاوا یکی منعطف ترین زبان های نرم‌افزار نویسی برای پیاده سازی برنامه موبایل

جاوا تحت عنوان یکی سابق ترین گویش های اپلیکیشن نویسی در فقید توانسته میباشد با بروزرسانی مدوام و افزودن خصوصیت های جدید در بازار پیاده سازی نرم افزار تلفن همراه مکان خویش را میان دیگر رقبا حفظ نماید.

مزایای پیاده سازی برنامه گوشی با لهجه نرم‌افزار نویسی جاوا

با تایپ کردن یک برنامه به لهجه جاوا می قدرت از آن در گونه های پلتفرم های اندورید، ویندوز و iOS بهره مند شد که‌این انعطاف پذیری از مهم‌ترین مختصات و مزایای تشکیل داد اپ تلفن همراه با گویش جاوا به حساب می‌آید.

شاید عامل اینکه بخش اعظمی از شرکتهای بزرگ در بین المللی از جاوا تحت عنوان زبان اصلی نرم‌افزار نویسی به کار گیری می نمایند این باشد که با امداد این گویش می شود به راحتی فایل های سیستمی، گرافیک یا این که صدا را بر روی هر سیستم عاملی در دست گرفتن و بازبینی نمود.

از جمله کمپانی گوگل برای پیشرفت برنامه نویسی اندروید مبادرت به تشکیل داد کادر ورک اندروید استودیو کرده که کاملا مطابق لهجه جاوا است.


 


 کدام لهجه برای برنامه ریزی موبایل حرفه ای خیس است؟

باید بدین نکته توجه کرد که هر لهجه برنامه نویسی در عین داشتن نکات مثبت دارنده معایب و نقاط ضعفی نیز می باشد. این قضیه آرم میدهد برای شروع روند پیاده سازی و توسعه یک برنامه، نخستین می بایست محاسبه و پژوهش ها وسیع ای در زمینه تکنولوژی های نو و هوشمند جاری ساختن داد چون تصمیم آخری درباره کیفیت توسعه و گسترش و ایجاد کرد نرم‌افزار، آتی پروژه را ضمانت می نماید. چهت نیل به یک ایده صحیح و گزینش لهجه برنامه نویسی مطلوب عالی میباشد از فرآیند زیر تبعیت کنید تا بی شک گام در مرحله سپس بگذارید. 

1-    شناسایی اقتدار های فنی دسته توسعه دهنده، تعیین شایسته ترین برنامه نویسان و پیاده سازی نرم‌افزار تلفن همراه متناسب با مهارت های شناسایی گردیده

2-    پژوهش رنج و ابهام پروژه و تعیین گویش نرم افزار نویسی مطلوب

3-    مشورت با کارفرما و صاحبان پروژه درباره لهجه اپلیکیشن نویسی متبوع و بازرسی جوانب کار چهت نیل به یک راه حل جامع و بدون نقص


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد