مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

چگونه با فریمورک فلاتر طراحی اپلیکیشن کنیم

پیاده سازی نرم افزار با فلاتر
بسط نرم افزار‌های گوشی در دنیای امروز به یک بازار پرتقاضا و یک کار پردرآمد تبدیل گردیده است. اپلیکیشن‌نویسان برای این فعالیت از ده‌ها ابزار گوناگون استعمال می‌نمایند که فلاتر یک کدام از آنها میباشد. فلاتر به نرم افزار‌نویسان اطراف کاری برای ساختن قابل انعطاف‌افزارهای اندروید و iOS ارائه می‌نماید که دارنده تجهیزات گرافیکی میباشد. سرعت بالای این SDK و اکران سریع فیض تغییرات کد روی اپلیکیشن، مهمترین خصوصیت‌های مثبت این دور و اطراف به‌اکانت می آیند. فلاتر بر مبنای گویش نرم‌افزار‌نویسی دارت سازه شد‌ه‌است و این دو از جدیدترین طراحی اپلیکیشن در مشهد ابزارهای متولد گردیده در مورد توسعه و گسترش نرم افزار گوشی محسوب می گردند. درین نوشته‌علمی قصد داریم شما‌را با فلاتر بیشتر آشنا کرده و نحوه پیاده سازی نرم افزار با فلاتر را به‌شکل قدم‌به‌قدم توضیح دهیم.

فلاتر چیست؟
فلاتر یک فضای فعالیت (کادر‌ورک) متن‌گشوده برای تشکیل داد اپلیکیشن‌های تلفن همراه کیفیت خوب و کوشش بالا میباشد. با استعمال از این فضای شغل می‌اقتدار برای هر دو سیستم‌دلیل دوستداشتنی تلفن همراه (اندروید و iOS) اپلیکیشن‌های کاربردی تشکیل داد. فلاتر یک کیت گسترش اپلیکیشن SDK میباشد که نسبت به دیگر SDKها بی آلایش‌خیس، سریع‌خیس، قدرتمندتر و با صرفه‌خیس میباشد. با به کارگیری از این کادر‌ورک میتوانید اپلیکیشن‌های خویش را با گویش نرم‌افزار‌نویسی دارت پیاده سازی نمایید. دارت گویش اپلیکیشن‌نویسی منحصربه‌فرد گوگل میباشد که به‌تازگی و برای شل‌خیس کردن عمل توسعه و گسترش صفحه ها اینترنت و نرم افزار‌های تلفن همراه ارائه شد‌ه‌است.

مزایا و معایب شغل با فلاتر
مجموع ابزارها و لهجه‌های جان دار در دنیای نرم‌افزار‌نویسی، امتیازات ویژه خویش را دارا‌هستند که چهت نیل به‌این امتیازات می بایست هزینه‌ای پرداخت. این هزینه هم اندازه کنار وارد شدن با معایب آنها میباشد. مزایای فلاتر عبارتند از:

سرعت بالای توسعه و گسترش‌ی نرم افزار
یکی‌از مهم‌ترین نیازمندی‌ها در دنیای دیجیتال، سرعت میباشد. با به کارگیری از فلاتر شما می توانید با سرعت بالایی نرم‌افزار را ساخته یا این که در آن تغییر تحول تولید فرمائید. این خصوصیت به شما این قابلیت و امکان را می دهد که به تغییرات تقاضا با سرعت بالاتری جواب دهید.

پیش‌اکران تغییرات
اشخاصی که در فلاتر به ایجاد کرد نرم افزار می پردازند، حاذق خواهند بود فورا بعداز ساخت‌و‌ساز تغییر‌و تحول در یک کد، پیش‌اکران فیض‌ی آن را ببینند. این خصوصیت فلاتر در گونه های‌گیری کد به‌فعالیت خواهد آمد.

 

نوشته‌ی علمی پییشنهادی : کاربردهای فریمورک فلاتر چیست


در دست گرفتن روی آحاد قسمت‌های گرافیکی نرم افزار
در باب فلاتر می گویند «در دست گرفتن تک‌تک پیکسل‌های کاغذ را به شما می دهد». شما میتوانید ظواهر اپ خویش را به‌راحتی و از روش ابزارهای گرافیکی (GUI) ذیل در دست گرفتن بگیرید. تغییرات گرافیکی در فلاتر با سرعت بالاتری نسبت به دیگر SDKها رندر میگردند.

متن گشوده بودن
ایزارهای متن‌گشوده با سرعت بیشتری اصلاح گردیده و بهبود پیدا می‌نمایند.

همین امتیازات سبب گردیده‌است تا این فضا در سال‌های مقداری که وارد بازار گردیده، اپ‌نویسان متعددی را از سراسر دنیا جذب خویش نماید. ولی فلاتر معایبی هم دارااست که نمی‌اقتدار از آنان دیده پوشید:

فلاتر همچنان یک فضا طفل میباشد
فلاتر همانگونه که در قسمت تجهیزات پیاده سازی ظواهر نرم افزار (فرانت‌اند) دست شمارا گشوده می گذارد، برای پیاده سازی لایه‌های زیرین نرم افزار (بک‌اند) محصور میباشد. این فضا نیاز داراست کتابخانه‌های بیشتری را به گروه خویش بیفزاید و ورژن‌های پایدارتری از آن ارائه خواهد شد. ناپایداری و ایرادات جاری ساختن (باگ) مشکلی مشترک میان تک تک ابزارهای نوپای اپ‌نویسی میباشد. این ایرادات کم کم اصلاح خواهند شد.

فلاتر برمبنای یک لهجه طفل سازه گردیده است
لهجه نرم افزار‌نویسی منحصر به فرد گوگل یا این که دارت هم -که فلاتر بر شالوده‌ی آن فعالیت می‌نماید- هنوز نوباوه و ناقص میباشد. ارائه دارت و فلاتر به وسیله گوگل، ایده‌های ارزشمندی میباشد که نیاز به بهبود ایفا داراست.

وسعت نرم افزار تشکیل شده بالا میباشد
سود فعالیت فلاتر نسبت به SDKهای دیگر، پوشه نصبی هنگفت ‌تری داشته و بعد از نصب فضای بیشتری را اشغال می‌نماید.

فیض فعالیت دقیقا مثل نرم‌افزار‌های با کیفیت اندروید وجود ندارد
فلاتر به شما اذن می دهد با ابزار گرافیکی روی ظواهر نرم افزار اتومات کرده و در هر قسمت آن اجزای متبوع خویش را قرار دهید. ولی این را نمی‌اقتدار موازی با تایپ کردن کد برای اجزای native در نرم افزار دانست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد