مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

چرا توصیه نمی‌شود از اپلیکیشن‌سازها استفاده کنیم؟

چرا سفارش نمیشود از اپ‌سازها استفاده کنیم؟

چنانچه یک سایت وردپرسی دارید و به دنبال طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارتان می‌باشید، به راحتی می‌توانید با کمترین هزینه صاحب نرم افزار وبسایت خود شوید. شرکت‌هایی می باشند که با استعمال از فریم ورک‌های فراهم، یک نسخه هیبریدی از وب‌تارنما شما را به نرم افزار تبدیل می‌کنند و در کمتر از تعدادی دقیقه در چنگ شما قرار می‌دهند؛ ولی توقع زیادی از همت و امکانات طراحی اپلیکیشن در مشهد این اپ‌ها نباید داشته باشید. طبیعتا اپلیکیشنی که در کمتر از چند دقیقه طراحی می‌شود، آن چیزی نیست که بتواند به بیزنس شما کمک کند و منجر پیشرفتتان گردد.


شما بدین نرم‌افزار‌ها دسترسی محدودی دارید و عموما قابل توسعه و گسترش نیستند و بعداز مدتی به عمل نمی‌آیند. در حالتی که استخراج وکار شما بر پایه ی یک ایده‌ی حرفه‌ای اساس‌گذاری شده است، به طبع اپلیکیشن‌سازها گزینه‌ی نه برایتان نیستند. شما می توانید با طراحی یک نرم افزار مخصوص، با قبلیت گسترش و کارآمد، توسعه و شکوفایی دستیابی و کارتان را رقم بزنید.


معیارهای انتخاب شرکت طراحی برنامه بهتر چیست؟

1/ ساخت نرم افزار به صورت نیتیو نه هیبرید


2/ صفحه ارایی و طراحی متناسب با نیازهای مشتری


3/ گروه فنی منسجم و حرفه‌ای


4/ حمایت از مشتری


5/ رعایت قابلیت توسعه‌پذیری برنامه


6/ ارائه ارزش کارشناسی



معرفی معیار های اساسی گزینش شرکت طراحی برنامه


نکاتی که در طراحی نرم‌افزار بایستی رعایت شود

ساخت اپ موبایل قواعد و اصول خاص خود را دارد. با پیش بینی این قواعد، برنامه حرفه‌ای‌تری نسبت به بقیه خواهید داشت. به‌دنبال چندین نکته را متذکر خواهیم شد:


1/ بی آلایش بودن طرح

در یک طرح معمولی، کاربر خلال تعامل و فهم وا رفته‌تر نوع حصول‌وکار، به راحتی و خیلی سریع میتواند خدمات یا اطلاعات موردنیاز خود را پیدا کند. به عبارتی دیگر جستجو در برنامه برای مخاطب باید خیلی راحت و قابل فهم و شعور باشد.


2/ به کار گیری مناسب از رنگ‌ها


رنگ مهم ترین عنصر طراحی هست. تضادومغایرت رنگ‌ها به حدی اهمیت دارااست که بیشتر شرکت‌های گران قدر عالم، متخصص روانشناس و گرافیک را برای گزینش رنگ‌های نصیب‌های مختلف استخدام می‌کنند. رنگ‌ها احساسات و شعار برند شما‌را بازگو می‌کنند و علاوه بر متناسب بودن با نوع استخراج‌وکارتان، باید با تمامی نرم افزار تبلیغاتی و دیگر کار‌ها و بخش‌های سایت شما مانند لوگو هم‌خوانی داشته باشد.


یکی مهم‌ترین مزیت‌های رنگ‌ها، جداسازی قسمت‌های متعدد از یکدیگر میباشد. رنگ‌ها می بایست به صورتی انتخاب شوند که نوشته‌ها از پس‌مسئله و هم‌چنین بخش‌های گوناگون مانند دکمه‌ها و باکس‌ها به صورت مناسب مستقل شده و قابل تشخیص باشند.


3/ به روز رسانی مداوم و همیشگی

سرعت تغییر و تحول تکنولوژی‌ به حدی زیاد می باشد که ویژگی که امروز آیتم توجه قرار گرفته میباشد، ممکن است تا هفته سپس جایگزین جدیدی پیدا کند. موقتا در شرایطی که شما امکانات و طراحی نرم‌افزار‌ خود را به‌روز نکنید تا یک‌سری ماه دیگر از مقام خارج میشوید. از این رو هرچند وقت یک‌بار به‌روزرسانی‌های جدیدی را ارائه دهید و آن را با استعمال از یک پیام به کاربران اطلاع‌رسانی کنید.


4/ ثبات در طراحی


داشتن ثبات در طراحی یک اصل خیلی اصلی است. منظور از ثبات، متناسب بودن طرح و رنگ با اهداف حصول ‌وکارتان می باشد. در واقع بایستی تمام صفحه های از یک الگوی خاص تاسی کنند. وقتی که مخاطب فعالیتی را در یک شیت اعمال می‌دهد، متوجه ساختار کلی تارنما شما شده و آن را در دیگر صفحه ها مشاهده کند.


5/ به کار گیری از پلتفرم‌های ارسال پیام


کاربران در هنگام به کار گیری از خدمات نرم‌افزار، ممکن میباشد با سوالاتی درباره ی خدمات، تولیدات یا فرایند به کار گیری از نرم افزار مواجه شوند؛ از این رو در‌پی راهی می‌باشند تا پاسخ سوالاتشان را دریافت کنند. به کارگیری از ربات سرویس چت آنلاین بهترین روش برای پرسیدن سوال ها کاربران و پاسخ‌دهی به آنها میباشد. این سرویس باید همیشه و در تمامی‌ی صفحه ها به راحتی توسط مخاطب در دسترس باشد.


6/ قابلیت و امکان جستجو


یکی‌از مزایای بخش اعظمی از نرم‌افزار‌های موبایل قابلیت و امکان جستجو در آن‌هاست؛ به خصوص اپ‌های فروشگاهی یا خبری. بدین ترتیب کاربران به راحتی می‌توانند عنوان گزینه نظرشان را جستجو کنند.


7/ داشتن UI مناسب


ظاهر یک اپلیکیشن بایستی به گونه‌ای دقیق و حرفه ای طراحی شده باشد که مخاطب هنگام استعمال از آن حس راحتی کند و از عمل کردن با آن لذت پیروز شود. زیبایی ظاهر نرم افزار و راحتی استعمال از آن می تواند منجر به تجربه کاربری مناسب خواهد شد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد