مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

روش های توسعه اپلیکیشن چیست؟

3 روش مهم توسعه و گسترش اپلیکیشن وجود دارد:

خودتان نرم‌افزار خود را توسعه دهید!

در صورتی درپی روش ساخت یک نرم افزار بدون‌پول می باشید، مطلقاً ساخت و ساز یک نرم‌افزار توسط خودتان راه و روش حلی می‌باشد. این گزینه اول به مجال و مهارت قابل توجهی نیاز دارااست. اپلیکیشن های طراحی اپلیکیشن در مشهد گوشی برای هر سیستم عامل (سیستم عامل) خاص می باشند، بدین ترتیب، مهارت ها در تعدادی گویش اپ نویسی مورد نیاز می باشد. در اینجا میتواند به بهترین گویش نرم‌افزار نویسی طراحی برنامه Objective-C و Swift برای نرم افزار های iOS و جاوا یا کاتلین برای اپلیکیشن های اندروید اشاره کرد.


با این هم اکنون، در حالتی که مهارت های لازم را دارید، این مورد به شما امکان می دهد فارغ از هیچ محدودیتی به نرم افزار مورد نیاز خود برسید. در غیر این صورت، باید با یادگیری طریق کد نویسی برای اپ ها آغاز کنید. یک گزینه مناسب به کار گیری از یک نرم افزار کدنویسی می‌باشد که به شما کمک می کند مفاهیم اساسی را یاد بگیرید و به مهارت های کدنویسی خود اتکا نمایید. شرکت دارکوب با ارائه به روزترین مطالب یادگرفتن طراحی نرم‌افزار میتواند شما را در این مسیر همراهی کند.


یک شرکت یا یک گسترش دهنده مستقل استخدام کنید

شرکتهای بسط و توسعه و گسترش دهندگان آزاد در وب کم نیستند . استدلال تعیین کننده در اینجا، ارزش طراحی برنامه و هزینه چنین خدماتی خواهد بود.


در واقع، استخدام شخص یا افرادی برای طراحی برنامه و تارنما شما تا حد زیادی گران ترین آیتم هست. با این فعلا، در‌صورتی‌که منابع لازم را دارید، این یک روش بهتر جهت دریافت برنامه ای است که در ذهن دارید که فایده آن طراحی اپلیکیشن حرفه ای خواهد بود.


شرکت دارکوب با تیم مجرب خود در زمینه طراحی اپ (طراحی نرم افزار) از شروع تا انتهای روند ایجاد کرد هم به صورت Native و هم به صورت PWA، پیاده سازی می کند.


از نرم‌افزار های ساخت اپلیکیشن استعمال نمائید

​از دید مفهومی می توان این مورد را با سازندگان وب سایت هایی مانند وردپرس (سیستم رئیس محتوا که به شما قابلیت و امکان می دهد ظاهر سایت خود را سوای هیچ کدنویسی ویرایش و تغییر‌و تحول دهید) مشابه سازی کرد. آفریننده اپلیکیشن یک پلت فرم توسعه و گسترش سوای کد هست، ابزار نرم افزاری که به کاربران اجازه می‌دهد بدون دانش اپلیکیشن نویسی و آشنایی با کد یک اپ طراحی کنند.


اکثر سازندگان اپلیکیشن یک ویرایشگر بصری را در رابط کاربری خود ارائه می دهند که به کاربران اجازه می دهد اپ خود را در زمان ساخت، پیش نمایش آن را ببینند.


این مورد ایده آل برای صرفه جویی در حین و هزینه در حین استخراج به یک نرم افزار با کیفیت است.


نحوه ایجاد برنامه

مرحله شماره 1: ایده ای برای اپ خود ارائه دهید

قبل از آغاز، باید مطمئن شوید که یک ایده اپ قابل اجرا دارید. وقتی به میلیون ها نرم‌افزار مو جود در بازار میپندارید، این مرحله ممکن می باشد کمی ترسناک به نظر برسد. اما شما واقعاً نیازی به ایده 100٪ اساسی ندارید. بسیاری از برنامه های خوب، یک ایده را به شیوه های متعدد پیاده سازی می کنند.


مرحله شماره 2: طراحی اپ خود را برنامه ریزی فرمایید

ساختار کلی آن را ترسیم کنید. طراحی برنامه نقشی حیاتی در ایجاد تجربه ای دیدنی برای کاربران شما دارد. تحقیقات روی عادات و تعاملات تلاوت وبسایت ها آرم داده هست که تنها 500 میلی ثانیه طول میکشد تا استفاده کننده تصمیم بگیرد که روی برگه شما بماند یا آن را رخنه‌ کند. هنگامی که آن استفاده کننده تصمیم می گیرد روی شیت بماند، حدود 5 تا 10 ثانیه طول می کشد تا تصمیم بگیرد که آیا به خواندن کامل محتوا ادامه میدهد یا خیر.


دست اندرکاران اصلی که این تصمیم را تعیین می کنند عبارتند از:


عدم وضوح بصری و نمونه اولیه: به عبارت دیگر، در حالتی‌که میخواهید در طراحی برنامه خود موفق باشید و تجربه کاربری عالی را برای نرم افزار خود ارائه دهید، می بایست برنامه ریزی خود را تا حد قابلیت معمولی و واضح نگه دارید، بدون بارگذاری بیشتراز حد گرافیک با سرعت تحت.


در عین درحال حاضر، از طرح بندی های غیرمعمول و غیر متداول اجتناب کنید و ظاهر و احساسی آشنا برای نوع خاصی از نرم افزار های تلفن همراه انتخاب کنید.


برنامه ریزی در هر دو بخش یعنی UI (User Interface) (موادسازنده گرافیکی مانند نمادها، رنگ ها، بگراند، فونت ها، لوگوها، تصاویر) و(User Experience)  UX (ناوبری، سرعت بارگیری، امکان ها، تعداد کلیک ها، پاسخ دهی، زمان های انتظار و پاسخ و هرگونه گزینه تعاملی) را با هم ترکیب می کند. ارائه بهترین تجربیات کاربر گوشی در هر شرایط و وضعیت.


مرحله شماره 3: ویژگی های موردنیاز و ویژگی هایی که میخواهید را فهم و شعور کنید

اکثری از کسب و کارها مرتکب غلط بزرگی می شوند که همت می کنند ویژگی های زیادی را در اپلیکیشن موبایل خود قرار دهند – به ویژه در نسخه اولیه.


یک آیتم عالی این می باشد که ویژگی ها را به دو مجموعه کلی ویژگی های مورد نظر و ویژگی های لازم تقسیم فرمایید. فقط ویژگی های لازم را در نسخه 1 نرم افزار خود بگنجانید. واکنش کاربران به شما قابلیت و امکان میدهد تا ویژگی های دیگری را که مشتریان بعدا در پی آن میباشند، بدانید.


برای ساخت و ساز یک نرم افزار موفق، باید آن را طوری طراحی فرمایید که برای فهم و لذت بردن از نرم افزار، به کارایی کمتری برای کاربران نیاز داشته باشد. برعکس، یک نرم افزار تلفن همراه که مدیریت آن برای کاربران دشوار است، تعامل آن‌ها را کاهش می‌دهد. با امداد از قانون 3 کلیک می‌توانید این تعامل را افرایش دهید. این قانون نماد میدهد که کاربران بایستی بتوانند هر اطلاعاتی را در یک وبسایت یا اپلیکیشن با استفاده از حداکثر سه کلیک موشواره پیدا کنند. لزومی ندارد که سختگیرانه از این قانون پیروی نکنید، صرفا ایده طریق طراحی ناوبری اپلیکیشن را مراقبت نمائید.


مرحله چهارم: بر اساس نیازهای خود یک نرم افزار مستقر (React Native) یا (Progressive Web Application (PWA بسازید

وقتی وهله به پیشرفت اپلیکیشن گوشی میرسد، یک سری راه و روش وجود دارد که همه مزایا و معایب و محدودیت های خود را دارند.


با این هم اکنون، مایحتاج است به دو رویکرد اساسی توسعه و گسترش برنامه برای اهداف خود اشاره کنیم: Native و PWA.


اپلیکیشن مستقر (Native)


یک برنامه موبایلی بومی (Native)، یک اپلیکیشن نرم افزاری است که برای اعمال بر روی نوع خاصی از دستگاه و سیستم برهان توسعه یافته است. از آنجایی که برای انجام بر روی یک پلتفرم معین طراحی شده است، یک نرم افزار ساکن بضاعت به کارگیری از منابع دشوار افزاری و نرم افزاری آن دستگاه را دارد. نرم افزار های ساکن سعی بهتری را امکان پذیر می کنند.


به طور عمده دو نوع سیستم عامل گوشی وجود دارااست: iOS اپل و اندروید گوگل.


فناوری های بومی همیشه در خط مقدم گسترش موبایل بوده اند. این به این ادله می باشد که این نحوه تولیدات قابل اتکا و با کوشش بالایی را ارائه می‌دهد که میتوانند به طیف پهناور ای از API های ساکن و ویژگی های جان دار در تلفن های هوشمند یا تبلت ها دسترسی داشته باشند. ایجاد کرد یک نرم‌افزار با رمز گذاری بومی به‌این معنا هست که خروجی های مستقلی برای هر سیستم دلیل خاص تشکیل داد میکنید که به ارائه یک رابط کاربری پیشرفته برای دستگاه های مختلف یاری می کند.


در زمان 10 سال کاتالوگ اپ استور اپل از 500 اپ به نزدیک به 2 میلیون اپلیکیشن در دسترس امروزی رسیده می‌باشد. 2.4 میلیون دیگر از طریق فروشگاه Google Play توزیع می گردد: نرم افزار های تلفن همراه اینک بخشی از زندگی روزمره ما میباشند.


نرم‌افزار های مستقر بیش از 80 درصد از کل ترافیک تلفن همراه را تشکیل میدهند.


اپلیکیشن وب پیشرو (PWA) (Progressive Web Application)


برنامه وب پیشرو (PWA) برنامه ای است که از ویژگی های وب استفاده می کند تا تجربیات بسیار مشابهی را با یک نرم افزار بومی به کاربران ارائه دهد. برخلاف نرم افزار های ساکن، PWA ترکیبی از صفحات وب معمولی و نرم‌افزار های تلفن همراه می باشند. اصطلاح “پیشرو” به‌این واقعیت اشاره دارد که آنها ویژگی های جدیدی را معرفی می کنند و در ابتدا به عنوان وبسایت های سنتی به وسیله کاربران تلقی میشوند، اما به ندرت، بیشتر و بیشتر شبیه اپلیکیشن های تلفن همراه یک سری پلت فرم فعالیت می کنند.


PWA ترکیبی عالی از وب و فناوری های مستقر است. در حالی که آن ها ظاهر و شم یک اپ مستقر را دارند (از جمله می اقتدار آنها را در برگه اصلی دستگاه مخاطب نصب کرد)، شما نیازی به انجام روند انتشار در دکان های آنلاین ندارید.


PWA نیازی به دانلود و انطباق با تلفن همراه، تبلت و دسکتاپ ندارد. از بهینه سازی برخوردار شده و در موتورهای جستجو ایندکس میشوند.


در اینجا چندین فاکتور وجود دارااست که باید هنگام انتخاب فناوری خود در حیث بگیرید:


یک PWA 3 برابر بیشتر از یک نرم افزار ساکن بازدیدکننده داراست، ولی در دسترس بودن ویژگی های آن به مرورگری که در آن به کار گیری میشود بستگی دارد.


ساخت یک برنامه PWA ارزان تر از بسط یک نرم‌افزار Native می باشد. در مورد برنامه Native، باید فراگیری React Native را بگذرانید تا بتوانید برای هر پلتفرم یک نسخه بسازید. این بدان معناست که شما به حداقل دو نسخه برای iOS و اندروید و منابعی برای محافظت و آپدیت رسانی هر نسخه نیاز دارید. بسته به غرض و پیچیدگی اپ، این فعالیت به زمان و هزینه زیادی نیاز داراست.


یک اپلیکیشن وب پیشرو سریعتر ساخته و آپ تو دیت میگردد. شما می توانید یک پایگاه کد واحد برای پلتفرم های متعدد داشته باشید، نه تنها برای دو پلتفرم محبوب. به جای گسترش یک نرم افزار از استارت، میتوانید سایت فعلی خود را با یاری ابزارهایی مانند Google Lighthouse پیکربندی نمائید. با طراحی ریسپانسیو، فقط به یک نسخه از برنامه نیاز دارید و در تمامی دستگاه ها به صورت یکسان نمایش داده می شود.


با یک نرم افزار Native، ضمن پیشرفت نسخه های جدا از هم برای پلتفرم های متفاوت، باید آنان را به اپ استورهای مختلف نیز ارسال نمائید. نرم‌افزار استور اپل و پلی استور اندروید محبوب ترین ها می باشند، ولی نرم افزار استور آمازون، ویندوز استور و غیره نیز وجود دارا هستند. با هر یک از این فروشگاه ها، برای نشر بایستی وضعیت خاصی را رعایت فرمایید. حتی گاهی برای ثبت حساب پیشرفت دهنده بایستی هزینه ای پرداخت فرمائید.


امکان سئو برای نرم افزار های Native از طریق ASO و بهینه سازی برای PWA صورت میگیرد.


صفحه ها نرم افزار Native را نمی اقتدار ایندکس کرد و در موتور جستجو فهرست کرد. کاربران میتوانند نرم‌افزار شما را از طریق مغازه برنامه یا سایت فروشگاه اپ پیدا کنند. فاکتورهای متعددی بر قابلیت کشف برنامه تأثیر می گذارند، و می توانید با App Store Optimization (ASO) به افراد امداد فرمائید تا نرم افزار شما‌را سریع تر پیدا کنند.


برخلاف نرم افزار های Native، PWA مانند هر سایت دیگری شغل می کند، بدین ترتیب می توان آن را در موتورهای جستجو فهرست کرد. در مقایسه با صفحه های وب بی آلایش یا ریسپانسیو، PWA همت و تعامل را افزایش داده می باشد و به درجه بندی وبسایت شما در نتایج جستجو یاری می کند.


PWA ها از نرم افزار های وب معمولی ایمن تر میباشند زیرا باید ذیل HTTPS انجام شوند.


این پروتکل های امنیتی تضمین می کنند که هیچ تبادلی بین مشتری و سرور ویرایش نشده و آیتم سوء استعمال قرار نمی گیرد. در یک دور و بر امن، مشتریان می‌توانند اطلاعات شخصی و اطلاعات کارت اعتباری را فارغ از نگرانی از سرقت وارد کنند.


در مقایسه با PWA، با یک نرم افزار Native، شما می توانید بسیاری از اقدامات امنیتی را بسازید. درصورتی که نرم افزار شما نیاز به ورود به سیستم دارااست، می توانید احراز نام‌و‌نشان یکسری عاملی را پیاده سازی کنید. همچنین میتوانید از پین کردن گواهی برای برقراری ارتباط ایمن تر استعمال فرمایید. علاوه بر این، کاربران بیشتر به یک برنامه اتکا دارا هستند تا یک URL، زیرا نرم‌افزار های Native، قبل از انتشار باید ملزومات امنیتی اپ استورهای متعدد را رعایت کنند.


مرحله پنجم: نرم‌افزار خود را روی دستگاه های iOS و اندروید تست فرمائید

پس از مونتاژ تک تک قطعات روند ساخت‌و‌ساز برنامه (معنا، طراحی و فناوری)، به نسخه ای خواهید رسید که حدوداً فراهم نشر هست. اما قبل از اشتراک گذاری نرم‌افزار جدیدتان با کاربران، یک سری آزمایش اعمال دهید تا پژوهش فرمائید آیا همه چیز طبق برنامه ریزی شما انجام میگردد یا خیر. باید همگی نسخه های برنامه ای را که میخواهید منتشر فرمایید (iOS، اندروید Native، PWA و غیره)، با به کار گیری از سیستم دلیل های گوناگون و همچنین مرورگرهای متعدد آزمایش نمائید.


مطلقاً تعدادی آزمایش کننده حقیقی وواقعی را نیز استخدام فرمائید، یک طریقه جدید، ارکان یا نکاتی را که ممکن می باشد نادیده گرفته اید یا دیدگاهی سختگیرانه داشته باشید، گزینه توجه شما قرار میدهد.


سرعت کلی نرم افزار را به حساب آوردن نمائید. مطمئن شوید در هنگام جاری ساختن هر عملیاتی هیچ خطایی وجود ندارد. تک تک عملکرد ها و تعاملات به وظیفه ای که قرار هست اجرا دهند به درستی پاسخ میدهند. طراحی از لحاظ بصری دلپذیر است و به صحت با همه صفحه نمایش ها سازگار می‌باشد. ناوبری بصری و کارآمد است و کلیه جنبه های نرم‌افزار در دسترس است.


برای نرم‌افزار های iOS مستقر، ابزار خاصی به وسیله Apple ارائه شد‌ه‌است: TestFlight. این برنامه اجازه می‌دهد تا نرم افزار خود را قبل از آنلاین شدن در اپ استور آزمایش کنید.


مرحله ششم: نرم افزار خود را در مغازه ها ارسال و منتشر فرمائید

وقتی که اپ شما آماده شد، وقت آن می‌باشد که به انتشار آن فکر کنید. ایده خیر هست که برنامه خود را تا حد قابلیت و امکان در پلتفرم های بیشتری منتشر نمائید زیرا به شما امکان میدهد تا حد امکان به کاربران بیشتری دسترسی پیدا نمائید.


انتشار یک برنامه قادر است یک فرایند بغرنج و کمی مشقت بار باشد که با ثبت نام به عنوان یک پیشرفت دهنده شروع می شود:


حساب های پیشرفت دهندگان (مرحله اجباری برای هر دو سیستم برهان). برای دو فروشگاه اساسی ارائه دهنده برنامه ها، مشترک برای هر سال مبلغی برای عضویت پرداخت می کند.


پروسه ارسال یک برنامه به نرم‌افزار استور کمی پیچیده است و در تمام مراحل، فراهم سازی از گذشته نیاز دارد. اپل استاندارد های بالا و راهبرد های طاقت فرسا گیرانه ای را برای نگهداری اکوسیستم ایمن اپ استور تعیین کرده است که صرفا نرم افزار های با کیفیت را به کاربران خود ارائه می دهد.


اپل هر نرم افزار را قبل از تایید آن برای انتشار به طور کامل مطالعه می کند. قبل از اینکه اپ خود را برای مطالعه ارسال فرمائید، باید دسته ای از اطلاعات (نشان، پیش نمایش اپلیکیشن/ تصاویر شیت) و متادیتا (نام اپ، مجموعه بندی آن، توضیحات دقیق و لغت ها کلیدی اضافی برای ASO) را ارائه دهید. عنایت متادیتا، به ویژه توضیحات نرم‌افزار را دورازشوخی بگیرید.


فرایند رسیدگی ممکن هست چندین روز طول بکشد، اپل از طریق نشانی اینترنتی به شما استحضار می‌دهد که اپ شما در اپلیکیشن استور قرار میگیرد یا خیر.


اندروید نیز گزینه های مختلفی را برای توزیع نرم افزار های تلفن همراه ارائه می کند، اما با بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال، گوگل همچنان اولی پلتفرم برای برنامه های اندرویدی هست. بدین ترتیب، ارسال یک برنامه اندروید به Google Paly Store حتما ایده نه می‌باشد.


بعداز ساخت نرم افزار خود در کنسول Google Play، بایستی اطلاعاتی را که در Google Play نمایش داده میشود، ثبت نمایید. این مشتمل بر اطلاعات اجباری مانند عنوان، توضیحات کوتاه، توضیحات کامل، اطلاعات گرافیکی (تصاویر، تصاویر نرم افزار)، گروه بندی، جزئیات تماس، سیاست حفظ حریم خصوصی می‌باشد. کلمات کلیدی مورد به کارگیری خود را با دقت انتخاب نمایید: seo مرتبه برنامه شما در استور به آن بستگی داراست.


پس از تکمیل فهرست فروشگاه، زمان آپلود پوشه apk. یا کیت بسته Android مشتمل بر آحاد موادسازنده نرم افزار شما هست. بعد از آن برای استقرار و انتشار برنامه خود، می بایست راهنمای موجود در کنسول Google را دنبال نمائید.


در شرایطی که برنامه شما تأیید گردد، ظرف چندین ساعت منتشر می‌شود. به خیال داشته باشید که ضوابط تعیین شده را دنبال نمائید زیرا اگر اینطور نباشد Google ممکن هست در هر هنگامی اپ شما‌را از مغازه حذف کند.


خوشبختانه، تکثیر یک نرم افزار وب پیشرو (PWA) بسیار معمولی تر می باشد. صرفا کاری که بایستی اجرا دهید این هست که از میزبانی نرم افزار در سرور وب مراقبت فرمائید و دامنه وب را به آن پیوند دهید. با این فرآیند بسیار سریع و سهل وآسان، شما مجال بیشتری برای بهینه سازی سئوی خود دارید تا اعتقادوباور حاصل کنید که فرآورده شما به راحتی توسط عموم قابل مشاهده هست.


مرحله هفتم: اپ خود را به طور مداوم بهبود و به روز فرمائید

با استفاده از ابزارهای تجزیه و آنالیز ارائه شده بوسیله Google Play و App Store، به بازخوردها و KPI (Key Performance Indicator ) ( شاخص کلیدی سعی) برنامه خود توجه نمائید.


یک کدام از از سایر از وظایفی که هر صاحب نرم‌افزار باید به طور مرتب جاری ساختن دهد این هست که همیشه محتوا و ویژگی های نو را منتشر کند. چه تکثیر محتوای جدید و چه ارتقا ویژگی های جان دار، موثرترین شیوه برای سرگرم نگه داشتن کاربران و دوری از حذف برنامه از سوی آن ها است. با گنجاندن آنان در استراتژی بازاریابی خود، مطمئن شوید که کاربرانتان از نسخه های تازه آگاه هستند، می توانید از طریق اعلان ها به آنها اگاهی دهید یا این ویژگی های نو را در نمایان ترین قسمت نرم افزار تان، یعنی صفحه اصلی، به نمایش بگذارید.


میتوانید هر چند بار که بخواهید نرم افزار تان را در دکان ها به روزرسانی کنید، اگرچه در برخی مفاد در حالتی‌که تغییرات بزرگ تری انجام یافته باشد، باید نسخه جدیدی از نرم افزار را ارسال فرمائید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد