پیاده سازی نرم افزار گوشی برای کسب و کار و مزایا و معایب آن
پیاده سازی برنامه تلفن همراه برای دستیابی و شغل های مدرن، برای داشتن سعی عالی و بازدهی بالانر امری ضروری و اصلی میباشد.
طبق پژوهش ها صورت گرفته در این مورد انتظار می رود بازار نرم افزار موبایل تا سال ۲۰۲۰ رشد قابل توجهی داشته باشد.
با تمرکز با آمارهای گرفته گردیده می توان ذکر نمود که در سال ۲۰۱۶ به طور میانگین یازده نرم افزار موبایل به وسیله هر استحصال و عمل توسعه و گسترش داده گردیدهاست کهاین داده های
طراحی اپلیکیشن در مشهد عددی نسبت به قبل، پرورش ۱۲۶ درصدی داشته میباشد.امروزه پیاده سازی اپ تلفن همراه برای کسب و شغل ها، پرورش چشمگیری داشته میباشد و دقت اشخاص را به خویش جلب کرده است.
برنامه ریزی موبایل هم همچون همه حصول و امور دارنده معایب و مزایایی هست. طبق داده های عددی بدست آمده بیست و سه درصد از نرمافزار ها تنها یک توشه به کار گیری می گردند. حدودا سی و خیر درصد نرم افزار ها ۱۱ توشه و بیشتر مورد به کارگیری قرار یوزرها می گیرند.
معمولا مجال و موقعیت مو جود مشخص می کنند که برنامه شما در کدام دسته می تواند قرار بگیرد. درپی میخواهیم به شرح مزایا و معایب برنامه ریزی موبایل برای بیزنس بپردازیم.
مزایای پیاده سازی نرم افزار گوشی برای حصول و امور
۱- رفع ایرادات دستیابی و فعالیت ( بهینهسازی آن)
کلاً می اقتدار این سیرتکامل ذکر نمود همگی نرم افزار های کسب و کار فارغ از هیچ سیرتکامل دلیلی پیاده سازی و تشکیل داد نمیشوند، بلکه آنها برای بهینه سازی یک مراحل ساخت می شوند.
چنانچه شما هم قصد دارید اولین برنامه کمپانی خویش را پیاده سازی و توسعه و گسترش دهید، نباید از شروع به قابلیت و امکان ها و تجهیزات آن بیش از اندازه تصور کنید، چون ما یحتاج وجود ندارد، اپلیکیشنی که پیاده سازی می نمایید همگی امور را بتواند اجرا دهد و قدمت زمان بر و ابدی داشته باشد.
شایسته ترین شغل این میباشد که شما برای آن اهدافی کوتاه بازه زمانی و بلند زمان در نظر بگیرد و تعیین فرمائید چهطور میتوان بیشترین بازدهی را از آن داشته باشید.
در پی نمونه هایی از برطرف شدن مشکلات استخراج و کار به وسیله نرم افزار نقل شده است.
نقص نخستین: رشد کمپانی با سرعت متعددی رو به رو است و میخواهید کارمند ها با شما در زمینهی باشند.
راهکار: میتوانید یک اپ راهنما با امکان پیام رسانی برای کارمندانتان پیاده سازی نمایید.
نقص دوم : خبرنامه هایی که با ایمیل برای یوزرها ارسال می شوند، توسط آنان خوانده نمی شوند.
راه حل: با پیاده سازی یک نرم افزار که بتواند تیترهای مربوط به محتوای متبوع استفاده کننده را به شکل نوتیفیکیشن به وی استحضار دهد.
نقص سوم : انتظار خلاقیت بیشتر مشتری ها از کمپانی
چاره: با پیاده سازی اپلیکیشنی برای نگهبانی از مشتری ها و همینطور توسط این نرم افزار بتوانند اطلاعاتی که موردنیاز میباشد را استیناف کنند و در شکل نیاز با کمپانی بتوانند رابطه برقرار کنند.
۲- علاقهمند بودن یوزرها به به کارگیری از نرم افزار
خوب میباشد پیش از آن که نرم افزار خویش را توسعه و گسترش دهید، پژوهش فرمایید و ببینید که آیا مشتری های شما دارنده خصوصیت های همانند داشتن فهم و شعور عالی از تکنولوژی، تحلیل کردن گوشی به شکل مداوم، رضایت از محتوای شما و درخواست برای افزایش وسعت آن، عشق و علاقه مند بودن به پیشنهاد های فصلی که از طرف کمپانی شما ارائه می گردد یا این که مشارکت در همایش های شما، درخواست ارائه سرویس ها ویژه برای مشتری ها، به کار بستن از نرم افزار رقبا را دارند یا این که نه؟
براین اساس در صورتیکه مشتریهای شما دارنده خصوصیت های بالا میباشند، پس اکنون میتوانید برای حصول و عمل خویش یک نرم افزار پیاده سازی و توسعه دهید.
۳- داشتن ایدهی جذاب برای استعمال مشتریها از نرم افزار
برای پیاده سازی نرمافزار گوشی برای بیزنس خویش خوب است ایده های جالب داشته باشید که بتوانید یوزرها را به سمت آن جذب فرمائید. با ایفا این کار شما نیم بیشتر راه را رفته اید و ما یحتاج میباشد هرچه سریع خیس مبادرت به اجرای اپلیکیشن فرمائید.
بدین ترتیب درصورتیکه ایده های جالبی ندارید می بایست ببسیار توجه فرمائید و محتاطانه مبادرت فرمایید، چون اپلیکیشن هر چقدر هم کاربردی باشد اما نتواند یوزرها را به اندازه کافی جذب و مشغول نماید مسلما با باخت مواجه خواهید شد.
چه عواملی باعث میشود که برنامه پیاده سازی گردیده شمارا از سایر نرم افزار ها متمایز کند و یوزرها را به استفاده دوباره از آن تشویق نماید؟
مثلا یک کمپانی والا، با توسعه یک نرمافزار برای پیوندها داخلی نیروی کار خویش که به وسیله این نرم افزار خبرها، اعلان ها و منوی غذایی کمپانی، برای یوزرها ارسال میشد، پیاده سازی و ساخت نمود.
پس مدتی آن ها متوجه شدند که صرفا چیزی که منجر میشود پرسنل به صورت تروتمیز به این نرم افزار راز بزنند، منوی غذای کمپانی بوده میباشد.
کمپانی بعداز پژوهش های جاری ساختن داده بهاین ایده رسید که میتواند از این مجال استعمال کند و خبر ها داخلی کمپانی را در نصیب پایینی منوی غذا قرار دهد. با ایفا همین عمل باعث شد که ترازو زد خورد و استعمال یوزرها از نرم افزار را افزایش یابد.
۴- ایده پرداز و مبتکر علامت دادن شما
در مجموع به کار گیری از نرم افزار در کسب و کار آرم دهنده این است که استخراج وکار شما علاقمند به ابتکار و امروزی بودن دارااست. از جمله درصورتی که در ملاقات ها از تبلت به کار گیری نمائید، مشتری ها پایین تأثیر این مورد قرار خواهند گرفت.
امروزه به کارگیری از پاورپوینت و همینطور داده ها چاپ گردیده یک گزینه کاملا جا افتاده میباشد، اما از این نکته غافل نشوید که استفاده از تجهیزات نو و امروزی تأثیر بسیار نه بر مشتری ها میگذارد.
دیدنی می باشد بدانید اکثر کمپانی ها دلایل چندان بهتر و موثری برای به کارگیری از را نرم افزار ندارند، بلکه آن ها صرفا به استدلال تحت تأثیر قرار دادن سایر افراد از آن به کارگیری می نمایند. ولی نا گفته نماند که انجام این شغل هیچ ایرادی ندارد.
به این ترتیب می قدرت ذکر نود که هیچ شرکتی در عالم نمیتواند یک فناوری و یا این که تکنولوژی را از خارج وارد سیستم خویش کند و برای استعمال از آن به صورت ماهر فعالیت کند.
تنها با سپری شد مجال و شغل کردن با آن تکنولوژی میتواند باعث گسترش گردد. در واقع امروزه هیچ چیزی بیشتر از بسط دادن برنامه گوشی در استحصال و شغل ها علامت دهنده به روز بودن آن وجود ندارد.
۵- چیره شدن در رقابت با کمپانیهای دیگر
امروزه پیاده سازی نرم افزار تلفن همراه مانند زمان های پیشین دشوار و زمان بر وجود ندارد. درصورتی که رقبای شرکتتان از اپ موبایل برای حصول و کارشان استفاده می کنند، شما هم می توانید از پلتفرم هایی که نیاز کمتری به کدنویسی دارند استعمال فرمایید.
درواقع فقط برهان اثرگذار برای به کار گیری شرکتهای از اپ در حصول و کارهایشان قادر است رقابت آنها با بقیه رقبایشان باشد.
همینطور با ظهور نرم افزار تلفن همراه رقابت میان آنها بیشتر گردیدهاست. به این ترتیب می قدرت فیض گرفت که با توسعه و گسترش تکنولوژی میزان درخواست ها نیز بیشتر میشود.
۶- استفاده از ایدهی سایرافراد و گسترش آن
با تمرکز به نکات آورده شده راجعبه قبلی، درحالتی که رقبای شما از تکنولوژی نو استعمال می نمانید، این میتواند تنها یک عامل برای آن باشد که شما هم به پندار توسعه نرم افزار موبایل برای کسب کارتان باشید. براین اساس چنانچه فعلا ایده جدیدی برای گسترش و توسعه دادن دیدگاه های رقیبان خویش دارید، سریع مبادرت فرمایید. با جاری ساختن این دستور می توانید زودتر از آنچه را که فکرش را می کردید، به توفیق دست یابید.
معایب برنامه ریزی تلفن همراه برای استحصال و شغل
استارت هر کاری هم مزایایی را به یار و همدم داراست و هم معایبی که درپی می خواهیم به معایب پیاده سازی اپ گوشی برای بیزنس اشاره نماییم.
۱- طاقت فرسا و زمان بر بودن به روز رسانی نرم افزار
بعد از گسترش اپ وظیفه دارید به صورت تر و تمیز آن را به روز رسانی کنید. با استعمال از پلتفرم های توسعه اپلیکیشن، دستکاری و به روز رسانی را به راحتی میتوانید اعمال دهید.
البته اگر میخواهید تهیه اپلیکیشن خویش را به شرکت های ساخت و ساز اپ و یا این که برنامه نویس ها بسپارید، به عبارتی آغاز دربارهی مخارج هر وهله بروز رسانی و اضافه شدن تجهیزات تازه به اپلیکیشن سخن نمائید و تا بتوانید پیش از سفارش آنان را برسی نمایید و با فرضی سهل سفارش دهید.
۲- داشتن انتظار بیش از اندازه از یک اپلیکیشن
پیاده سازی نرمافزار تلفن همراه برای کسب و فعالیت خیلی اثرگذار است و می تواند کوشش بسیار موثری داشته باشد.
البته بایستی بهاین نکته دقت نمود که اگر نرم افزار را برای اعمال تمامی امور در لحاظ بگیرید، معیار توقع شمارا بالا می برد. اپلیکیشن ها زمانی موثر و کاربردی میباشند که روی یکی از جنبه های استخراج و کار شما تمرکز داشته باشد.
خوب می باشد صرفا از ۱ یا این که ۲ خصوصیت کلیدی به طور هم فرصت به کار گیری فرمایید. به همین خیال کمپانی های بزرگ از چند اپلیکیشن متعدد برای کمپانی استفاده می کنند.
در صورتیکه شما هدف ها استخراج و فعالیت خویش را به نحوی تهیه و مدیر فرمایید که بتوانید برای جنبه های متعدد آن از نرم افزار های متفاوت استعمال کنید اثر چشمگیر آن را خواهید روءیت کرد.
۳- نداشتن منابع کافی برای امان از اپ
در صورتی منابع و تجهیزات ما یحتاج را برای جانبداری و دفاع از برنامه را داخل سازمان خویش ندارید، یه طور قطعی ایدهی بسط نرم افزار شما پیش از این که بهطور بدون نقص اجرا در بیاید، با ناکامی روبهرو شود.
برای ایجاد کرد نرمافزار گوشی خویش در کلیه سازمان می بایست به موارد ذیل دقت نمائید:
یافتن حامیان به کار گیری از تکنولوژی های نو
پیش بینی قابلیت تجمیع با سیستم جانور
تفحص واحد سنجش ابتکار عمل و خلاقیت برنامه
ایجاد محتوای نرم افزار