مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

پنج چارچوب برتر برای توسعه اپلیکیشن Cross Platform

بهترین ابزارهای پیشرفت نرم افزار Cross Platform

نرم‌افزار‌های تلفن همراه برای بسیاری از مشاغل در صنایع متفاوت بسیار ضروری محسوب می شوند. این برنامه‌های سازمانی ضروری میباشد تا به‌طور یک پارچه بر روی چندین سیستم استدلال مانند اندروید، ویندوز و iOS ایفا شوند. با استفاده از طریق بسط Cross Platform تلفن همراه، شما میتوانید چنین راه حل‌هایی را سریع و مقرون به صرفه توسعه و گسترش دهید. درپی به مزایا و معایب توسعه Cross Platform اپلیکیشن موبایل و همچنین ابزارهایی که می‌توان برای طراحی چاره‌های چندین پلتفرمی استفاده کرد، پرداخته می‌گردد.

طراحی اپلیکیشن در مشهد

اصطلاح پیشرفت اپ Cross Platform تلفن همراه یا توسعه نرم‌افزار‌های ترکیبی موبایل به خودی خود گویای این گزینه هست؛ رویکردی می‌باشد که به گسترش‌دهندگان اجازه میدهد راه‌حل تلفن همراه خود را در تعدادی سیستم برهان طراحی کنند، که به طور همزمان با یک‌سری سیستم دلیل سازگار باشد. اپلیکیشن‌های ترکیبی به دلیل ادغام کد Native با کد مستقل، مناسب برای یکسری سیستم استدلال، ظاهر و رمانتیک Native دارند. پیشرفت‌دهندگان کد را یک بار می‌نویسند و بعد مجددا از آن استفاده می‌کنند؛ بنابراین قابلیت تکثیر سریع محصول فراهم می گردد. برای کد‌نویسی نرم‌افزارهای Cross Platform، گسترش‌دهندگان از لهجه‌های اپلیکیشن‌نویسی معدل، HTML ،CSS و JavaScript استعمال می‌کنند. آن گاه، اپلیکیشن‌ها در بستر‌های Native ارائه شده و در سیستم‌ برهان های گوناگون ترکیب میگردند. 

برنامه‌های Native در مقابل اپلیکیشن‌های Cross Platform

دو نحوه ساخت نرم افزار در راه‌حل‌های ارائه شده در تلفن‌های یاروهمدم وجود دارااست: Native و هیبرید یا Cross Platform. هر دو شیوه مزایا و معایب خاص خود را دارا هستند و بسته به نیاز و سناریوی استعمال شما، می توانند متناسب با پروژه شما کار کنند.

گسترش Native نرم افزار، متکی بر ابزارها و گویش‌های نرم افزار‌نویسی می‌باشد، که به طور خاص برای یک پلتفرم طراحی گردیده است. آن‌ها برای دستگاه و سیستم برهان به صورت اورجینال و اساسی کار می‌کنند. از جمله، Objective-C و Swift برای اپلیکیشن‌های iOS به کارگیری میشوند. جاوا، C/C++ و Kotlin به تشکیل داد راهکار‌های اندروید کمک بسیار می‌کنند و همچنین C# و Visual Basic برای ویندوز با صرفه‌ شده اند. هنگام طراحی و ساخت اپ‌های Native، پیشرفت‌دهندگان با ملزومات خاص سیستم عامل خود هدایت میشوند. یک نرم افزار Native که بر روی یک دستگاه محاسباتی هدفمند نصب گردیده است، می‌تواند به طور کامل از ویژگی‌ها و قابلیت و امکان‌های موجود استعمال کند. انواع این گزینه این می‌باشد که یک نرم افزار Native با سایر سیستم استدلال‌ها سازگار نیست. برای دسترسی بیشتر به مخاطبان، بایستی چند چاره ساخت کنید که به طور همزمان‌بر و هم هزینه‌بر می‌باشد. مقصود پیشرفت نرم افزار Cross Platform ساخت یک اپلیکیشن واحد می‌باشد، که به طور یکسان در یک سری سیستم دلیل انجام میشود. این برنامه از فناوری‌های agnostic مانند HTML و CSS استفاده می‌کند و به مشاغل کمک می‌کند تا بسیاری از دستگاه‌های نهایی را با هزینه کمتری پوشش دهند.


مزایا و معایب گسترش گوشی Cross Platform


پیشرفت نرم افزار‌های موبایل یک سری پلتفرمی، به دلیل فناوری‌های نوظهور به طور مداوم در فعلا توسعه و گسترش می باشد و برای پیشرفت‌‌دهندگان اپلیکیشن گوشی، پویاتر و جالب‌تر میگردد.


مزایا


ساخت برنامه‌های Native جداگانه برای هر پلتفرم هزینه‌بر می باشد، در حالی که یک نرم‌افزار ترکیبی از یک کد قابل به اشتراک‌گذاری به کارگیری می‌کند، که به شما برای حفظ بودجه کمک می‌کند.

هزینه‌ها کاهش می یابند، زیرا صرفا یک گروه نرم افزار‌نویسی برای توسعه و نگهداری یک اپلیکیشن گزینه استفاده قرار می‌گیرد. علاوه‌بر‌این، دانش نخستین زبان‌های استاندارد اپلیکیشن‌نویسی کافی میباشد و ابزارهای گسترش‌ مابقی شغل را جاری ساختن می‌دهند.

برنامه‌های Cross Platform دارای ظاهر و احساسی Native هستند، که برای تجربیات کاربری بسیار بهتر است.

بسط ترکیبی به طبع راهی می باشد برای شرکت‌هایی که میخواهند کاربران گوناگون دستگاه‌های تلفن همراه را جذب کنند و محصول خود را با هزینه کمتر و با سرعت بالاتری به بازار عرضه کنند.

 




 


بحران‌ها


کد غامض‌تر راه‌حل‌های هیبرید، ترکیبی از اجزای Native و غیر Native میباشد که ممکن هست بر عملکرد نرم افزار تاثیرگذار باشد.

نرم‌افزار‌های چندین پلتفرمی نمی‌توانند از تمامی عملکردها و ویژگی‌های دستگاه تلفن همراه مانند گرافیک پیشرفته و برنامه کودک یا جلوه‌های سه‌آتی پناه کنند. این دستور سبب ساز به کوشش محدود و طراحی ضعیف نرم‌افزار میشود.

هنگامی که گوگل و اپل ویژگی‌های تازه را به سیستم‌عامل‌های خود اضافه می‌کنند، راه‌حل‌های Native می توانند بلافاصله استارت به به کارگیری از آنان کنند. ولی اپیکیشن‌های Cross Platform می بایست معطل بمانند تا این به‌روز‌رسانی‌ها در چارچوب Cross Platform تعیین شده، تهیه و تنظیم شوند. بنابراین، همیشه تانی در به‌روز‌رسانی وجود خواهد داشت.

این معضل‌ها ممکن میباشد برای پروژه شما مهم باشند یا نباشند؛ تصمیم با شماست.


توسعه Cross Platform برای چاره‌هایی مناسب میباشد که:


نیازی به طراحی پیشرفته ندارند

نیازی به پردازش آنلاین داده‌های ورودی نیست

نیازی به دسترسی به کلیه ویژگی های خاص دستگاه ندارند

پنج چارچوب بلندتر برای گسترش نرم افزار Cross Platform


بسته به ابزاری که از آن استفاده میکنید، پروسه و نتایج توسعه و گسترش نرم افزار گوشی مختلف میباشند. برای ساخت یک برنامه مشابه Native، انتخاب چارچوب مناسب بسیار مهم هست.


1- Xamarin


Xamarin یک پلتفرم رایگان و منبع باز پیشرو برای تشکیل داد اپلیکیشن‌های ترکیبی موبایل است. راه حل‌های بر طبق Xamarin با هر پلتفرم تلفن همراه سازگار می شوند و همت و تجربه کاربری مشابهی را ارائه می دهند. این چارچوب برنامه تلفن همراه متکی بر زبان اپ‌نویسی C# می‌باشد، که با چارچوب NET. تکمیل شده است و زیر مجوز MIT به عنوان بخشی از Visual Studio در دسترس قرار داده شده است. مجموعه توسعه این چارچوب:


Xamarin Studio

Xamarin SDKs

Xamarin Test Cloud

Xamarin.Mac

 




 


2- React Native


React native یکی از برترین چارچوب‌های پیشرفت موبایل یک‌سری پلتفرمی هست. این پلتفرم مبنی بر React (بهترین کتابخانه جاوا اسکریپت برای ساخت رابط کاربری) طراحی شده و سیستم‌ادله‌های موبایل را هدف قرار میدهد. همچنین شما می‌توانید از یک گویش جاوا اسکریپت جهانی و از گویش‌های جاوا، Swift یا زبان‌های C برای ایجاد کرد چاره‌های تعدادی پلتفرمی به کارگیری فرمایید.


3- Ionic


Ionic قطعا یکی بهترین چارچوب‌های نرم‌افزار ترکیبی است، زیرا ویژگی‌های مورد نیاز را برای طراحی نرم افزار مهیا می‌کند. این پلتفرم کتباخانه‌ای از اجزای CSS، HTML و جاوا اسکریپت را برای توسعه اپلیکیشن گوشی باصرفه کرده است، که به ساخت برنامه‌های تعاملی کمک می‌کند. Ionic دارای گروه‌ای غنی از ویژگی‌ها و ابزارها میباشد، که می‌اقتدار به مدد سوا جعبه برای طراحی متریال، ارکان رابط کاربری گوشی به سبک Native و طراح بندی اشاره کرد. نرم‌افزار‌های ترکیبی بر طبق Ionic دارای ویژگی‌های Native، حرکات خاص و ابزارهای سفارشی می‌باشند که کاربرپسندی را افزایش می دهد.


4- Adobe PhoneGap


PhoneGap با جانبداری Adobe، توزیعی از چارچوب Cordova هست. این چارچوب توسعه و گسترش برنامه‌های کاربردی موبایل منبع باز، معمولا به علت سهولت استعمال، بهترین و دوست داستنی‌ترین ابزار برای راه‌حل‌های ترکیبی است. این ابزار به اپ‌ها اجازه میدهد تا با گویش‌های HTML5 ،CSS3 و جاوا اسکریپت نوشته شوند. این افزونه‌ها، ظروف Native را برای هر پلتفرم موبایل مهیا می‌کند و توسعه و گسترش‌دهندگان را قوی می‌سازد تا ویژگی‌های بیشتری ایجاد کرد کرده و به عملکردهای دستگاه دسترسی پیدا کنند.


5- Sencha


Sencha پیشرو در توسعه نرم افزار‌های کاربردی در سطح سازمانی می باشد، زیرا این بستر جامع به مجموعه‌ها کمک می‌کند تا بر ساخت نرم افزار‌های کاربردی تمرکز کنند، نه بر تولید یک چارچوب. این بازار مبنی بر فناوری‌های مدرن برای مثال ES6 ،HTML5 CSS و جاوا اسکریپت می باشد، به گونه ای که پیشرفت‌دهندگان می توانند اپ‌های وب و گوشی Cross Platform داده اساس را طراحی کنند.


طرز گزینش چارچوب برنامه ترکیبی مناسب


تعیین بهترین چاره برای توسعه ترکیبی، به عوامل متعددی بستگی دارااست و موارد زیر از مهم ترین آنها می باشند:


اندازه سازمان

مهارت پیشرفت‌دهندگان

راه حل مورد نیاز

بدون پیش بینی این عوامل، نمی‌اقتدار بیان کرد که کدام یک از این ابزارها برای گسترش نرم‌افزار‌های ترکیبی موبایل بهترین می‌باشد. در صورتیکه یک سازمان کوچک یا توسعه و گسترش‌دهنده غیروابسته میباشید که میخواهید یک برنامه معمولی ایجاد نمائید، ممکن هست از Ionic استفاده نمائید. شرکت‌ها، تاکسی‌ها و شرکت‌های گرانقدر که به راه‌حل‌های کار کشته نیاز دارا‌هستند، ممکن میباشد از Sencha و Xamarin برای گسترش اپلیکیشن‌های خود استعمال کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد