مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

خطاهایی که در طراحی اپلیکیشن نباید مرتکب شوید


خطاهای رایج در طراحی اپ اندروید و چاره رفع آنها

1. خطای رایج  R.layout.main Cannot Be Found / Cannot Resolve Symbol R

این غلط وقتی شکل می‌دهد که اندروید استودیو نمی‌تواند به صحت فایل  R.java را تشکیل داد کند. زمانی اندروید استودیو با خطای R.layout مواجه می‌شود، معمولا می گوید تک تک فولدر‌های منبع طرح‌بندی نیز در گیر نقص‌ شده‌اند. همین قضیه منجر میشود تشخیص منبع اشتباه طاقت فرسا خواهد شد.

طراحی اپلیکیشن در مشهد

چاره رفع این خطا در طراحی نرم‌افزار اندروید:


برای رفع این ایراد پروژه را پاک فرمائید و یک درجه دیگر آن را مرمت کنید. در حالتی که دفعه اولیه فایده نداد، یک سری درجه این عمل را تکرار فرمائید تا غلط رفع خواهد شد. در شرایطی‌که با این عمل هم سود نگرفتید، شاید علت غلط ناهماهنگی دربین اندروید استودیو و طرح‌بندی پروژه باشد. پس به نوار ابزار اندروید استودیو بروید و به ترتیب آیتم‌های File، Invalidate Caches/Restart و Invalidate and Restart را انتخاب نمائید تا این ارور ازبین خواهد رفت.


2. خطای Choose a Valid JDK Directory

در صورتیکه هنگام طراحی اپلیکیشن با خطای JDK واکنش کردید یعنی اندروید استودیو نمی‌تواند تشخیص دهد که JDK کجا نصب شده‌ میباشد.


چاره رفع خطا:


– از نوار ابزار اندروید استودیو آغاز به قسمت File بعد از آن به نصیب Project structure بروید.


– از منوی سمت چپ SDK Location را تعیین نمائید.


– احتساب‌باکسی که در آن JDK قرار دارد را رسیدگی کنید و مطمئن شوید آن بررسی‌باکس انتخاب شده باشد.


3. خطای رایج Installing APK

برای تست برنامه می بایست دستگاه توسعه نرم افزار اندروید را به تبلت یا گوشی هوشمند متصل نمایید. ولی در این حین ممکن است با خطای Installing APK را مواجه شوید یا حتی ممکن می‌باشد دستگاه‌تان در پنجره Select Deployment Target دیده نشود. برای حل این مشکلات، اقدامات ذیل را اعمال دهید.


رفع خطای  Installing APK در طراحی برنامه اندروید:


– پژوهش فرمایید نصیب عیب‌یابی USB فعال باشد.


– صفحه تبلت یا موبایل هوشمند را تفحص فرمائید و ببینید از شما اجازه اتصال میخواهد یا نه.


– مطمئن شوید درایور USB به طور صحیح نصب گردیده است.


– مطمئن شوید دستگاه‌تان شرایط حداقلی SDK پروژه را برآورده می‌کند.


– فرایند Android Debug Bridge را ری استارت نمایید.


4. خطای INSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE

زمانی که بخواهید نرم افزار را روی تبلت یا گوشی‌های هوشمند اجرا نمایید اما خیال و خاطر کافی برای نصب آن وجود نداشته باشد این ارور را مشاهده می کنید. این غلط بدین مضمون‌ است که حجم برنامه‌تان زیاد هست و نمی‌تواند به نه نصب شود.


اما درصورتی که می خواهید پروژه خود را روی AVD نصب نمائید و این غلط را مشاهده میکنید، می بایست تحقیق فرمایید که به AVD چه فضایی اختصاص داده‌اید. برای این عمل اقدامات زیر را انجام دهید.


چاره رفع اشتباه:


– AVD Manager را باز کنید.


– روی گزینه Edit this AVD کلیک فرمائید.


– در پنجره‌ای که باز میگردد مورد Show Advanced Settings را تعیین فرمائید.


– به نصیب Memory and Storage بروید.


این بخش انواع خیال را که به این AVD اختصاص داده‌اید علامت می‌دهد. خیال و خاطر‌ها دربرگیرنده RAM، VM Heap، خیال داخلی و کارت SD می‌شوند. آنان را ارتقاء دهید تا خطای بالا ازبین خواهد رفت.




5. خطای رایج  ActivityNotFoundException

هنگامی با این نادرست عکس العمل می‌کنید که فراخوانی اینتنت یا startActivity شکست میخورد چرا‌که Activity نمی‌تواند اینتنت داده شده را اعمال کند.


راه‌حل:


برای حل این مشکل پوشه منیفست را باز نمائید، تفحص فرمائید که تک تک اکتیویتی‌ها را به درستی تعریف‌و‌تمجید کرده‌اید. دقت نمایید که هر اکتیویتی را با نام کامل کلاس یا یک نقطه برای نام پکیج معرفی نمائید.


6. خطای ClassCastException

این خطا به جاوا مربوط میگردد و به شما قابلیت و امکان میدهد متغیرها را از یک نوع به نوع دیگری تبدیل فرمائید. یعنی می‌توانید دو کلاس با ساختار متفاوت را به هم تبدیل فرمایید.


رفع این غلط در طراحی اپ اندروید:


برای حل این نقص‌ به اندروید استودیو فرمان دهید فولدر‌های طرح‌بندی را بار دیگر نوسازی کند.


7. خطای NullPointerException

در جاوا وقتی یک متغیر مرجع تمجید می‌کنید در واقع یک اشاره‌گر برای آن ایجاد کرد می‌کنید. با اختصاص مقدار صفر به مرجع آن شیء، اشاره می‌کنید که آن شیء به یک منبع ناشناخته داده اشاره می‌کند. مقادیر صفر میتوانند در رمزنگاری برخی از طراحی‌ها موثر باشند البته زمانی با خطای NullPointerException مواجه می‌شوید یعنی از مرجعی استعمال کرده‌اید که به یک مقدار خالی اشاره می‌کند.


راهکار:


برای رفع این نقص‌ از Logcat Monitor به کار گیری فرمائید که محل دقیق نادرست را معلوم کند. آن گاه در آن نصیب متغیر را قرار دهید تا این خطا ازبین خواهد رفت.


8. خطای رایج NetworkOnMainThreadException

این نادرست زمانی واقعه می‌افتد که نرم افزار تلاش می‌کند عملیات شبکه‌سازی را در main thread اجرا دهد. عملیاتی مانند ارسال درخواست‌های API، اتصال به دیتابیس یا دانلود یک پوشه. این عملیات‌ها بسیار وقت‌گیر می‌باشند و main thread را بلاک می‌کنند. پس سبب ساز ایجاد ارور NetworkOnMainThreadException خواهند شد.


رفع این غلط در برنامه ریزی اندروید:


زمانی که با این نوع اشتباه رو‌به‌رو میشوید، کد شبکه‌ای که در main thread در درحال حاضر اعمال می باشد را به یک thread جدا منتقل نمایید.




9. خطای Too Many Field References….Max is 65,536

وقتی که تعداد ارجاعات نرم‌افزار شما بیش از 65,536 گردد، با این خطا مواجه میشوید. برای رفع آن از دو شیوه زیر به کار گیری فرمایید.


چاره:


– تعداد ارجاعات به اپ را کاهش دهید.


– با فعال کردن multidex، اپلیکیشن را طوری تهیه فرمائید که از دو فایل DEX یا بیشتر به کار گیری کند.


10. خطای رایج Only the original thread that created a view hierarchy can touch its views

در اندروید صرفا از طریق main thread می‌توانید UI را آپدیت نمائید. در حالتی که از thread های دیگری برای این فعالیت استعمال نمایید، با این اشتباه برخورد خواهید کرد.


چاره حل این نادرست در طراحی اپلیکیشن اندروید:


برای رفع این نقص‌، آن قسمتی که تصمیم به روزرسانی UI دارد را گزینش نمائید و به runOnUiThread منتقل نمایید.


11. خطای رایج Activity has leaked window that was originally added here

زمانی دیالوگ‌های یک اکتیویتی در اینک اجرا باشند و شما همزمان بخواهید از آن اکتیویتی خارج شوید با این نادرست مواجه می شوید.


رفع این نقص‌ در طراحی نرم افزار اندروید:


برای رفع این مشکل اکتیویتی را باز نمائید، دیالوگ‌ها را به طور کامل ببندید آنگاه از آن خارج شوید.


12. خطای OutofMemoryError

این اشتباه وقتی اتفاق می‌ افتد که اپلیکیشن شما به واحد سنجش معینی خیال و خاطر نیاز داراست اما سیستم نمی‌تواند آن را مدد کند. مواردی مانند کمبود خاطر، بارگزاری عکس با حجم زیاد، ارجاعات زمان بر و … سبب ایجاد این اشتباه میگردند.


راه‌حل:


برای رفع این نقص‌ می بایست مطالعه فرمائید و دلیل ایجاد کرد این اشتباه را متوجه شوید. اندروید استودیو قسمتی دارااست که به شما امداد می‌کند متوجه شوید نرم‌افزار چه‌طور از خیال سیستم به کار گیری می‌کند. برای بازرسی آن از نوار ابزار اندروید استودیو وارد بخش View آن‌گاه Tools Window شوید و به تفحص خیال و خاطر بپردازید و هر جا مشکلی بود آن را رفع نمایید.


در شرایطی که با استیناف مطالب بالا باز هم نتوانستید خطای اپلیکیشن اندروید خود را رفع کنید، می‌توانید از پشتیبانیاپلیکیشن در واتس‌نرم‌افزار یاری بگیرید.


گردآوری‌بندی

در حالتی‌که برنامه‌نویس می باشید یا در حوزه ایجاد کرد برنامه کار می کنید، تحقیق مقاله بالا قادر است بسیار برای شما موءثر باشد. در‌این نوشته‌ی علمی تلاش کردیم 12 خطای رایج در برنامه ریزی اندروید را معرفی کنیم و راه حل‌های آنها را نیز کاملا توضیح دهیم. آشنایی با این مشکلات به شما امداد می‌کند با صرف مجال کمتری، برنامه‌هایی کیفیت بالا و کاربردی طراحی فرمائید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد