مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

کاهش هزینه‌های طراحی اپلیکیشن

تشکیل داد نرم افزار با فلاتر

با وجود اینکه زمان مجال مقداری از پیاده سازی فلاتر (Flutter) می‌گذرد ولی به‌سرعت توانسته نرم افزار‌نویس‌ها را ذیل اثر قرار دهد. استعمال از فلاتر فرآیند تشکیل داد اپلکیشن را بسیار معمولی کرده‌است به گونه ای که صرفا کافی می باشد یک توشه کدنویسی فرمائید و هم نرم‌افزار مطلوب سیستم استدلال اندروید و هم IOS را اخذ نمائید. طراحی اپلیکیشن در مشهد

تاریخچه فلاتر

فلاتر (Flutter) یک پوسته کراس پلتفرم (cross-platform) میباشد که به وسیله کمپانی گوگل در دسامبر سال 2018 منتشر شد. نسبتاً 1 سال طولانی شد تا فلاتر بتواند نسبت به یکی رقبای سابق و کارکشته خویش یعنی ری‌اکت‌نیتیو (React Native)، محبوبیت بیشتری پیدا نماید. یوزرها می‌توانند از این ابزار برای ساخت نرم‌افزار‌های خوشگل و تلفیقی برای تلفن همراه، اینترنت و دسکتاپ از یک مقر داده استفاده نمایند.

استدلال محبوبیت فلاتر چیست؟

یکی‌از دلایل محبوبیت فلاتر وجود گویش نرم افزار‌نویسی دارت در آن است. این گویش از آغاز برای برنامه ریزی‌ها به وجود آمده‌میباشد، عدم وضوح متعددی ندارد و یادگیری آن نسبتا وارفته می باشد.

علاوه بر این، فلاتر توانسته هم چگونگی نرم افزار‌هایی که به طور مستقر ساخته میگردند را حفظ نماید و هم آن را با  انعطاف‌پذیری بسط کراس‌پلتفرم مخلوط نماید. کسانی متعددی این مورد را عامل محبوبیت فلاتر می دانند.


فلاتر (Flutter) بسیار گزینه اعتنا صاحبان استارتاپ‌ها نیز قرار گرفته‌است. آن‌ها برای ایجاد کرد کمینه جنس پذیرفتنی و ارائه آن به سرمایه‌گذار نیاز دارا‌هستند نرم افزار خویش را در کوتاه‌ترین فرصت ممکن و با کمترین هزینه آماده نمایند. پوسته فلاتر به نه در این زمینه به آن‌ها یاری می‌نماید.




مزایای طراحی برنامه با فلاتر

· کوشش تلفیقی

فلاتر برای هر دو سیستم برهان اندروید وIOS  مطلوب می باشد و همگی تفاوت‌های آن ها مثلا فونت، آیکون‌ها، اسکرولینگ و … را پوشش میدهد.


· بسط سریع نرم‌افزار

به کارگیری از فلاتر این قابلیت و امکان را به یوزرها می‌دهد که به سرعت اپلیکیشن آیتم نظرشان را بسط دهند. فلاتر دارنده هات ریلود (hot reload) میباشد و همین به یوزرها امداد می‌نماید تا به راحتی و با‌گاز امتحان و نادرست نمایند، رابط کاربری قابل قبولی تولید نمایند، خصوصیت‌های جذابی به نرم‌افزار خویش اضافه نمایند و اشکالات آن را رفع نمایند.


· رابط کاربری قشنگ و مضمون‌‌دار

با استعمال فلاتر (Flutter) می توانید از ابزار پیاده سازی زیبای آن، رابط نرم‌افزار‌نویسی توانا و اسکرول جاری بهره ببرید. همینطور هنگام استفاده از فلاتر، دسته متنوعی از ویجت‌ها در دست شما قرار میگیرد و خودتان نیز میتوانید ویجت‌های جدیدی ساخت فرمائید.


· کاهش هزینه‌ها

استعمال از فلاتر برای ایجاد کرد برنامه بدون پول است و اپلیکیشن‌نویس‌ها به راحتی می‌توانند در سایت  https://flutter.dev از آن به کار گیری نمایند. به همین خاطر صاحبان استحصال‌وکارها برای کاهش هزینه‌ ساخت نرم‌افزار و گسترش سریع استحصال‌وکارشان ترجیح می‌دهند اپلیکیشن‌ خویش را با فلاتر پیاده سازی نمایند.


· متن‌گشوده بودن فلاتر

فلاتر یک نرم افزار متن گشوده می‌باشد و به کاربرانش اذن میدهد سوای هیچ محدودیتی از آن استفاده نمایند. حتی یوزرها می‌توانند به راحتی کدها را تغییر و تحول دهند و آنها را فردی‌سازی نمایند.


معایب پیاده سازی برنامه با فلاتر

· فلاتر تماما رویش نکرده‌میباشد.

فلاتر (Flutter) قالبی جدید میباشد و بازه زمانی فرصت متعددی از منتشر شدن آن نگذشته. به همین خاطر امکان‌های حرفه‌ای متعددی ندارد و برای اجرای پروژه‌های بزرگ نمی‌قدرت از آن استفاده نمود.


· اپلیکیشن‌های ساخته‌گردیده با فلاتر وسعت متعددی دارا‌هستند.

اپ‌هایی که با استفاده از فلاتر ساخته میشوند، وسعت متعددی دارا‌هستند و هنگامی که در تلفن‌های هم پا یوزرها نصب میشوند وسعت متعددی از موبایل آنها‌را اشغال می‌نمایند، در سود فرایند دانلود و به روز کردن این اپ‌ها زمانبر میشود و رضایت یوزرها زیر می‌آید.


· فلاتر آینده‌ای نامعلوم داراست.

پوسته فلاتر و همین طور گویش برنامه‌نویسی دارت پیوسته در هم اکنون تغییر هستند. این قضیه می‎‌تواند حفظ کدها در بلند فرصت را به خطر بیاندازد. به همین خیال و خاطر کسی از آتی این پوسته باور کافی ندارد.




سرویس ها ایجاد کرد برنامه با فلاتر در 

اپلیکیشن‌نویس‌ها و کمپانی‌های متعددی وجود دارا‌هستند که سرویس ها ایجاد کرد برنامه را ارائه میدهند. ولی ایجاد کرد اپ با فلاتر آیتم جدیدی می‌باشد. به ویژه آنکه گویش اپ‌نویسی فلاتر دارت میباشد و اشخاص پاره ای با این زبان شناخت بدون نقص دارا‌هستند.


اپلیکیشن یک کدام از مراکزی می‌باشد که میتواند به ارائه سرویس ها طرح ریزی با فلاتر بپردازد. در صورتی شما نیز مانند بخش اعظمی دیگر از اشخاص تحت اثر مزایای فوق‌العاده فلاتر (Flutter) قرار گرفته‌اید و دوست دارید با به کارگیری از این پوسته، اپلیکیشن‌تان را پیاده سازی فرمایید، می توانید از سرویس ها نرم‌افزار استعمال فرمائید.


تفاوت ساخت برنامه با فلاتر با ایجاد کرد اپ با اندروید

در‌این قسمت سه تفاوت ایجاد کرد اپلیکیشن با فلاتر و تشکیل داد برنامه با اندروید را تفحص می‌کنیم.


1. معماری فنی فلاتر با اندروید تفاوت دارااست، به طوری که لهجه نرم افزار‌نویسی فلاتر دارت و اندروید، جاوا می باشد.


2.  وقتی که توسعه‌دهندگان در نرم افزار‌هایی که با اندروید ساخته شده‌اند، تغییراتی ساخت و ساز می‌نمایند، می بایست اپ را تجدید بنا نمایند تا بتوانند آن تغییرات را در مشابه‌ساز یا این که در دستگاه‌ها مشاهده نمایند و این فرایندی مجال‌بر میباشد. ولی در نرم افزار‌هایی که با فلاتر ساخته میگردند، تغییرات تشکیل داد گردیده به‌سرعت در دستگاه‌ها یا این که مشابه‌سازها اکران داده میگردند به دلیل آن که فلاتر دارنده هات ریلود (hot reload)  است. هات ‌ریلودها از روش جابجایی کدهای آپدیت گردیده به ماشین مجازی دارت کار می‌نمایند. وقتی که ماشین مجازی کلیه کلاس‌ها را آپ تو دیت کرد، پوسته فلاتر به صورت خودکار درخت ویجت را بازسازی می‌نماید و به شما این امکان را می دهد تا با گاز تغییرات‌تان را ببینید.


3. برای ایجاد رابط کاربری از روش اندروید از ابزاری که در اندروید استودیو وجود دارااست استعمال می گردد و این فرمان پروسه ساخت رابط کاربری را سریع‌خیس می‌نماید ولی در فلاتر برای ایجاد کرد رابط کاربری از ویجت‌ها استفاده میگردد.


گردآوری‌بندی

امروزه نحوه‌های مختلفی برای ایجاد کرد نرم‌افزار وجود دارااست. اما بسیاری از این شیوه‌ها فرصت‌بر و پرهزینه می‌باشند، به همین خاطر اپلیکیشن‌نویس‌های کمپانی گوگل قالبی را پیاده سازی کردند که پروسه ساخت نرم افزار را شل و ول‌‌خیس کرده و باعث صرفه‌جویی در حین و هزینه نیز گردیده‌است. این پوسته، فلاتر (Flutter) اسم دارد. مطالب بالا به شما امداد می‌نماید تا آشنایی نه از فلاتر به دست آورید و با مزایا و معایب آن آشنا گردید. در غایت، در‌صورتی‌که سوالی در مورد فلاتر دارید یا این که می‌خواهید از آن برای پیاده سازی نرم‌افزار‌تان به کارگیری نمائید، می‌توانید با مدد نرم افزار در واتس‌اپلیکیشن رابطه برقرار فرمائید تا به خیر شما را در این زمینه ارشاد نمایند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد