دو گزینه از این پلتفرم ها , یکی برنامه های تحت وب و دیگری نرمافزار های در بستر سیستم دلیل های موبایلی است. که در صفحه پلتفرم های نرم افزار در باب آن کامل توضیح داده ایم. موقتی درین نوشتهی علمی قصد داریم تا شما را با تفاوت های این دو پلتفرم آشنا نموده که در شرایطی که تا کنون این دو نوع نرمافزار را یکیاز میدانستید , دیگر مبتلا این اشتباه رایج نشوید. طراحی اپلیکیشن در مشهد
نرمافزار های موبایلی اکثرا بر روی دو سیستم برهان اندروید و IOS ارائه می گردند که برای اجرای آنان شما نیاز به دانلودشان از طریق مایکت ها و نصب آن ها بر روی تلفن همراه یار خود دارید.این اپلیکیشن ها هرکدام همانگونه که قبل از نصب به شما اعلام مینمایند تعدادی دسترسی به بخش های مختلف گوشی شما مانند دوربین و یا دفترچه مخاطبین دارند.
همچنین اجرای این اپ ها به صورت خود کار میباشد. در نقطه ی مقابل , وب اپلیکیشن ها نیاز به دانلود و نصب ندارند و از طریق مرورگر های اینترنتی و بر روی هر دستگاهی قابل اجرا میباشند. همین امر سبب میشود از دید ماهیت پاسخگو بودن , وب اپلیکیشن ها نسبت به اپ ها برتری داشته باشند.
تفاوت دیگر این دو پلتفرم دراین می باشد که نرمافزار های پایین وب برای ایفا شدن همواره به اتصال به اینترنت نیازمندند در حالی که اپ های موبایلی زیادی وجود دارند که به صورت آفلاین هم اعمال میشوند. فایده ی این آیتم سبب گردیده تا نرمافزار های موبایلی از نگاه سرعت و همت بهتر باشند اما این نرمافزار ها همواره نیاز به بروزرسانی و تازه نمودن ساختارشان دارند.
ولی قابل ذکر میباشد که برنامه های مناسب برای وب هم جان دار هستند که می توانند با به کارگیری از خاطر ی نهان دستگاه یا همان CACHE به صورت آفلاین نیز به شما ارائه ی خدمات نمایند.
تایید شده توسط متخصصین قسمت نرم افزار نویسی
تفاوت دیگر وب نرمافزار ها و اپلیکیشن های موبایل تلفن همراه در طراحی آن هست. طراحی و ایجاد کرد برنامه در حوالی های IDE و با استعمال از گویش های نرمافزار نویسی و دور و بر های شبیهساز صورت میپذیرد. ایجاد کرد برنامه اندروید معمولا به زبان جاوا و در دور و بر های اندروید استودیو و یا ایکیلیپس صورت میپذیرد، همچنین در ایجاد کرد این نرم افزار ها از SDK های شرکت های گوگل و مایکروسافت نیز بهره برده میشود.
برای ایجاد کرد نرمافزار های ذیل سیستم دلیل IOS از گوشه و کنار کد زنی ایکس کد و با به کار گیری از زبان های آبجکتیو-سی و یا سوییفت ایفا میشود. در سمت مقابل نرم افزار های ذیل وب در اکثر موارد با لهجه های HTML5, CSS, جاوا اسکریپت، PHP و سی شارپ اعمال می گردد. در ضمن هیچ SDK خاصی برای برنامه های وب جان دار نیست.
در مقایسه این دو پلتفرم، برنامه ریزی گوشی پیچیدهتر و مالامال هزینه تر است و طراحی برنامه های منحصر به فرد وب سهل و آسان تر و سریعتر، ولی از حیث مختصات برنامه های زیر وب بسیار محدود تر از نرم افزار های منحصر گوشی میباشد.
مزایای پلتفرم موبایل اپ