مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

معایب استفاده از برنامه سازهای آنلاین


چالشی که در اولیهِ نحوه طراحی یک اپ اندرویدی با آن رو به رو میشوید، انتخاب بهترین شیوه ممکن می‌باشد! بهترین نحوه در واقع روشی می‌باشد که کم‌هزینه ‌ترین و کیفیت بالا‌ترین کارایی را برای شما به ارمغان آورد.
معرفی ۶ گزینه از بهترین اپ ساز اندروید تا کار را برای شما راحت‌تر طراحی اپلیکیشن در مشهد کند، هدف ما در‌این نوشته‌علمی است. پس در شرایطی که مشتاقید تا آن‌ها را بیشتر بشناسید، تا پایان با ما یاروهمدم بمانید.
برنامه ساز آنلاین اندروید چیست؟
امروزه روز التفات طراحی اپ یا برنامه‌های اندرویدی برای استحصال و کارهای خرد و گرانقدر موضوعی غیرقابل انکار می باشد. زیرا داشتن یک نرم‌افزار کاربردی سبب میگردد تا خلال ارائه خدمات به تعداد بیشتری از مشتریان، دانایی از برند خود را نیز ارتقاء ببخشید.
در واقع با طراحی یک برنامه که خدمات و محصولات شما‌را در هر وضعیت زمانی و مکانی در دسترس کاربران قرار میدهد، ارتباط موثرتری با آنان برقرار خواهید کرد و شمار مشتریان وفادار را به شیوه عجیبی ارتقاء خواهید بخشید!
نکته فوق‌العاده هیجان‌انگیز پیرامون اندروید این است که اپلیکیشن‌ها و ابزارهای تشکیل شده بر اساس آن، نه تنها در تلفن‌های یار هوشمند کاربرد دارا هستند، که در تلویزیون‌های هوشمند، سردخانه‌ها، ساعت‌های هوشمند و … نیز گزینه استفاده قرار می گیرند و این اساسی بر التفات این سیستم عامل متن باز افزوده می باشد.
برای طراحی یک نرم افزار اندروید دو روش پیش رو دارید. روش اولیه این هست که زمان صرف فرمایید و کدنویسی اندروید را بیاموزید و یا با کمک یک طراح اندروید، اپ مورد نظر خود را از پایه نرم افزار نویسی فرمائید.
البته شیوه دوم که بسیاری از آن فایده میبرند، استفاده از بهترین اپ‌سازهای اندروید است که بدون نیاز به کدنویسی و به صورت آنلاین جنس خروچی را در اختیارتان قرار خواهد اعطا کرد.

اپلیکیشن‌ساز آنلاین اندروید به ابزارهای آنلاین گفته می‌گردد که ساخت یک برنامه اندرویدی را در کوتاه‌ترین مجال و بدون نیاز به دانش کدنویسی اندروید و مبتنی بر با سلیقه و نیاز شما میسر می‌کنند.

به کار گیری از این ابزارها و سایت‌های ایرانی و خارجی کمک می‌کنند تا روند تشکیل داد و بسط یک اپلیکیشن را به حداقل رسانده و با هزینه ذیل قابلیت سود‌مندی از این شرایط عالی را برای کسب و کارهای طفل و تازه تاسیس آماده آورد.

ولی همانطور که حدس می‌زنید، این ابزارها نیز دارای مزایا و معایبی می باشند که قبل از اقدام به طراحی باید تک تک جوانب را سنجیده و بهترین نرم‌افزار‌ساز اندروید را گزینش نمایید و از تعامل هر چه بیشتر و موثرتر با کاربران و مشتریان خود لذت ببرید!

 



 

مزایا به کارگیری از برنامه سازهای آنلاین:
میتوانید بدون کدنویسی و به سادگی نرم‌افزار دلخواه خود را پیاده‌سازی نمایید.
صرفه‌جویی قابل لمس در هزینه‌ها و زمان
قابلیت مشاهده دمو پیش از تهیه نسخه نهایی برنامه
دارای پنل مدیریتی ساده و کاربرپسند برای مدیریت نرم افزار
امکان افزودن تولیدها و خدمات به نرم‌افزار فروشگاهی
برخی از نرم افزار‌سازهای آنلاین دارای دوران مجال تست چندین روزه به صورت رایگان نیز میباشند که خیال شما را از بابت کوشش صحیح اپلیکیشن سهل وآسان نمایند.
تمامی افراد با هر گواهی تحصیلی و واحد سنجش سواد قوی به تهیه و تنظیم یه اپلیکیشن خواهند بود.
 

معایب به کار گیری از برنامه سازهای آنلاین:
متاسفانه همت این برنامه‌سازهای آنلاین در ساخت برنامه‌هایی که ترافیک و سفارشات روزانه آن ها بالا باشد، قابل قبول نیست. به همین دلیل برای کسب و کارهای نوپا که سرمایه نخستین اندکی دارند و هنوز فروش و ترافیک ورودی زیادی ندارد، مناسب‌تر می باشد.
دارای محدودیت‌هایی میباشند و هر ایده و مقصودی با بهترین نرم‌افزار‌ساز اندروید هم قابل اجرا نخواهد بود.
نقطه ضعف دیگر به کار گیری از بهترین نرم افزار‌سازهای اندروید این می‌باشد که امنیت مطلوبی ندارد. در واقع چون متن باز می‌باشند و برای رفع حفره‌های امنیتی و نواقص آن‌ها وقت صرف نمی‌شود، پس روی تامین صحیح از اطلاعات کاربران خصوصا در بعد ها بزرگتر نمی‌اقتدار حساب باز کرد!
مورد پایان از معایب نرم افزار‌سازهای آنلاین اندروید نیز خلا زیرساخت توانمند برای سئو و با صرفه‌سازی می‌باشد. صرف زمان و هزینه برای بهینه‌سازی اپ و سئو آن بسیار ریسک‌پذیر بوده و ممکن می باشد با یک تغییر‌و تحول در ساختار یا آدرس برنامه‌ساز، آحاد زحمات شما بر باد برود!
 

۶ آیتم از بهترین برنامه سازهای اندروید را بشناسید!
بهترین نرم‌افزار‌سازهای اندروید خارجی:
درین بخش قصد داریم تا برترین و بهترین اپلیکیشن‌سازهای اندروید غیرایرانی را معرفی نماییم که اگر‌که تصمیم دارید تا یک اپ فی مابین‌المللی طراحی کنید، از آنها کمک بگیرید.

1.      برنامه ساز APPY PIE (بهترین نرم‌افزار‌ساز اندروید!):
اولین و بهترین اپ‌ساز اندروید APPY PIE است که امکانات و قابلیت‌های کارآمد و مفیدی همچون؛ گوگل مپ، گوگل آنالیتیکس و … را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. طراحی نرم افزار اندرویدی با به کارگیری از این ابزار آنلاین بسیار ساده است زیرا فقط با کشیدن و رها کردن (drag and drup) میتوانید صفحه ها و امکانات نرم افزار خود را طراحی و تنظیم نمایید.

نکته مثبت دیگر این اپلیکیشن‌ساز اندروید به کار گیری از صاحبخانه ابری برای فضای ذخیره‌سازی هست که از دید طراحان و توسعه‌دهندگان بسیار مورد اعتنا قرار گرفته هست.

 



 

2.      نرم افزار‌ساز APPMAKER :
آیتم دوم در لیست بهترین نرم افزار‌سازهای اندروید، APPMAKER هست که باز هم با کمک فضای میزبانی ابری و به بی آلایش‌ترین طریق، طراحی یک برنامه را میسر می‌کند. امکانات و قابلیت‌های موجود در این ابزار نیز بسیار زیاد است و مواردی مانند؛ افزودن ویدیو، موسیقی، گالری تصاویر، گوگل مپ، تقویم و … در آن قراردارد.

این ابزار هیچگونه محدودیتی از بابت تعداد اپلیکیشن و یا به روزرسانی آنان ندارد و با تهیه اشتراک میتوانید عمل با آن را آغاز نمایید. نکته دیگر اینکه کسب و کار الکترونیک به دفاع این ابزار بسیار سهل وآسان می باشد زیرا میتواند فروشگاه اینترنتی ووکامرسی را به برنامه اندروید و یا IOS تبدیل نماید!

 

3.      اپلیکیشن‌ساز YAPP :
YAPP آخرین گزینه از بهترین اپ‌سازهای اندروید خارجی می باشد. این ابزار نیز به صورت تست مجانی دو هفته‌ای قابل دسترس بوده و ساده‌ترین و نادر‌هزینه ترین ابزار آنلاین نام گرفته هست. شغل با آن نیز بسیار سهل و آسان می باشد و صرفا در چند دقیقه می توانید اپ دلخواه را به مرحله تکثیر در مارکت‌ها برسانید.

 

بهترین نرم‌افزار‌سازهای اندروید داخلی:
در شرایطی که ایده یک برنامه داخلی را برای کسب و کار خود در ذهن پرورش داده‌اید، بهتر است سری به بهترین نرم افزار‌سازهای اندروید داخلی بزنید و در صورتی‌که که ایده شما با امداد آنان قابل اجراست، در وقت و هزینه‌های اول خود صرفه‌جویی چشم‌گیری نمایید!

۴.      برنامه‌ساز اپتو:
اپلیکیشن‌ساز اپتو یکی بهترین نرم افزار‌سازهای اندروید ایرانی می‌باشد که با پلن‌های قیمت‌گذاری منصفانه و مقرون به صرفه در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

با امداد اپتو شما می‌توانید یک نسخه آزمایشی از نرم افزار خود را به صورت رایگان و به دوران سه ماه طراحی فرمائید، لازم به ذکر می‌باشد که قابلیت و امکان خریدن خروجی از اپلیکیشن طراحی‌شده وجود ندارد.

امکانات و ویژگی‌های در دسترس درین ابزار به شما در ایجاد کرد هر نوع اپلیکیشنی برای دو سیستم عامل اندروید و IOS کمک خواهند کرد. تشکیل داد فروشگاه به منظور عرضه محصولات فیزیکی یا دانلودی با امکان پرداخت باطن نرم افزار‌ای از جمله ویژگی‌های عالی اپتو به شمار می‌رود.

 



 

۵.      نرم افزار‌ساز پازلی:
نرم افزار‌ساز پازلی نیز همچون دیگر نرم افزار‌سازهای اندروید، موقعیت طراحی یک برنامه را به معمولی‌ترین شیوه و بدون نیاز به اپلیکیشن‌نویسی را فراهم آورده می باشد. امکانات و ابزارهای موجود در این نرم‌افزار‌ساز اندروید دست شما‌را تا حد زیادی باز می‌گذارد تا هر چه بیشتر و بیشتر ایده و هدف خود را عملی نمائید.

در نقطه پایان نیز میتوانید نسخه APK اپ را دانلود کرده و یا از طریق انتشار در مارکت‌های داخلی همچون؛ مایکت و کافه بازار به دست کاربران برسانید.

 

۶.      اپ‌سا
و اما که فرصتی هیجان‌انگیز برای مالکیت یک اپلیکیشن همه رشته حریف را در اختیارتان قرار می‌دهد! با کمک نرم‌افزار‌سازتنها کافیست نوع اپلیکیشن (شهرداری، گردشگری، پزشکی، ورزشی، خبری و … ) را انتخاب نموده و اپ مدنظر خود را طراحی و پیاده‌سازی کنید.

امکاناتی از قبیل؛ قرار دادن تبلیغ، ارسال نوتیفیکیشن برای کاربران، عدم وجود محدودیت دسته بندی تولیدها، قابلیت افزودن محتواهای چندرسانه‌ای، ورود و ثبت نام کاربران و ده‌ها قابلیت و امکان دیگر در نرم افزار‌ساز اندروید جای دارند.

خرین گزینه از بهترین نرم افزار‌سازهای اندروید بود که به شما عزیزان معرفی کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط هرمورد از این ابزارها عالی می باشد از تارنما رسمی آنها دیدن فرمایید.

 

سخن آخری

تشکیل داد و ارائه یک نرم‌افزار در مارکت‌های داخلی و خارجی امداد شگرفی به دیده شدن و برندینگ شما خواهد کرد پس درصورتی که درپی برقراری تعاملی اثرگذار با کاربران خود می باشید تا فروش خود را دگرگون کنید، سفارش ما این می‌باشد تا از بهترین نرم افزار‌ساز اندروید به کار گیری نمائید.

در‌این نوشته‌علمی  به بازرسی ۶ مورد عالی از اپلیکیشن‌سازهای اندروید داخلی و خارجی پرداختیم که می‌توانند یاور نیکی برای استارت مسیر ورود به دنیای نرم افزار‌های اندرویدی باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد