مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن

مرجع تخصصی انتشار مقالات طراحی اپلیکیشن

ابزار های بررسی و انتخاب نام دامنه کدامند؟


تعیین نام دامنه قبل از طراحی بسایت و ورود به بازار دستیابی و کارهای دیجیتال، از مهمترین کارهایی هست که شما بایستی به عنوان مدیر، مشاور و یا دارای تخصص در انتخاب آن دقت نمائید. از آنجایی که بده بستان اسم دامنه بعداز مدتی (به هر برهان) سریع ترین شیوه برای نابود کردن بیزینس شماست، پس عالی هست قبل از هرکاری با وسواس و البته استعمال از ابزارهایی که در پی خدمت شما معرفی خواهم کرد آحاد فیلترهای موردنیاز برای گزینش یک نام دامنه بهتر برای استحصال وکار خود را در نظر بگیرید.

طراحی اپلیکیشن در مشهد

نکته: برای ورود به وب سایت های ذکرشده در این نوشته‌ی علمی، کافی میباشد بر روی اسم آنها که با رنگ متفاوت مشخص و معلوم گردیده است کلیک نمایید.

آنچه در این نوشته خوا هیم داشت

دامنه چیست؟

نام دامنه چیست؟

ابزار های مطالعه و گزینش نام دامنه

۱) Lean Domain Search

۲) Domainr

۳) Dot-o-Mator

۴) NameBoy

۵) Wordoid

۶) BustAName

۷) Impossibility

۸) Domain Typer

۹) Name Mesh

۱۰) NAMES4BRANDS

۱۱) DomainsBot

۱۲) NameStall

۱۳) Panabee

۱۴) Domain Puzzler

۱۵) Name Station

گردآوری بندی

مولف

علی سخا

دامنه چیست؟

دامنه اساسا، همان آدرسی است که شما آن را در مرورگر لپ تاپ یا تلفن هوشمند خود وارد کرده تا وارد یک سایت شوید. برفرض: amanjacademy.com. برای همین اسم دامنه شما باید خاص، معمولی و مرتبط با کسب و کار شما باشد.

نام دامنه چیست؟

نام دامنه نامی اختصاصی، دیدنی، با قابلیت و امکان به خیال و خاطر سپاری و از کلیه اساسی تر تجاری می‌باشد که شما می‌باست در طول فرصت حیات تجارت خود از آن برای هرگونه تعامل در فضای دیجیتال به کارگیری نمائید.

مطالعه مقالات پایین در حوزه بازرسی و ارزیابی تارنما و دامنه تارنما به شما عزیزان توصیه می شود:

ده نکته مهم برای گزینش نام و دامنه وب سایت

پنج حقیقت مهم درباره‌ی اعتبار دامنه که مجموع کارشناسان بهینه سازی باید بدانند

ابزار های مطالعه و انتخاب نام دامنه

۱) Lean Domain Search

Lean Domain Search یکی ابزارهای رایگان و پر استفاده در مورد تشکیل داد نام دامنه هست. این سایت یکی‌از بهترین ها در نوع خود برای ساخت نام دامنه می‌باشد.

صرفا کاری که مایحتاج میباشد شما با ورود به‌این تارنما اعمال دهید این میباشد که کلمه خود را وارد فرمایید و فهرستی از دامنه‌های پیشنهادی که بر پایه ی محبوبیت، طول و الفبا آراسته شده اند را مشاهده کنید.

در‌این وب‌وبسایت شما میتوانید از فیلترها و گزینه‌های متعددی برای ایجاد کرد نام دامنه مناسب به کار گیری کنید. کاربری راحت، هوش بالا برای ساخت و ساز نام دامنه و… از ویژگی هایی میباشد که این وبسایت را به عنوان یک فیلتر و پیشنهاد دهنده عالی درین لیست قرار می‌دهد.

۲) Domainr

یکی‌از بارزترین مشخصه‌های این وب‌وبسایت برخورداری از اقتدار جستجو هست. توان جستجو برای نام‌های متعدد در پسوندهای متعدد برای ثبت یا تحقیق حالت دامنه از ویژگی‌های بارز این وب‌تارنما می باشد. می توانید همین الان به تفحص وب‌وبسایت‌های گوناگون بپردازید، حتی بها ثبت آن‌ها‌را هم داشته باشید.

۳) Dot-o-Mator

دومین سازی در تارنما dotomotor مقداری متعدد می باشد. ادغام عبارات و جدول اطلاعات کلمه ها، دو ستون برای لغات اولیه و دوم مورد نظر شما دست‌یابی به یک دومین عالی را در این تارنما رقم خواهد زد.

روشی که در این وب‌وب سایت در لحاظ دریافت شد‌ه‌میباشد در دو سطح شغل می‌کند آماتور و حرفه ای اگر استفاده کننده آماتوری باشید قادر است از فی مابین موضوعاتی که برای وب‌وبسایت‌ها در نظر گرفته شده محور شغل وب‌وب سایت خود را تعیین فرمایید بعد از آن در مرحله آتی فاکتورهای مختلفی را پیش روی خواهید داشت که در بین آنان نیز حق گزینش دارید در نهایت روی دکمه ادغام یا کمباین Combine کلیک کرده تا مواردی را به دست آورید.

اما برای حرفه ای ها شما می‌بایست کلمه ها خود را در ستون نخستین وارد ‌کنید در ستون آجل هم لغات دیگر خود را وارد نمائید تا دامنه‌هایی که آزاد می‌باشند و دامنه‌هایی که اشغال شده‌اند برای شما نمایش داده شود.

۴) NameBoy

NameBoy ابزاری میباشد که به شما این قابلیت و امکان را می دهد ، با وارد کردن یک یا دو واژه ی کلیدی، لیستی از ادغام های متفاوتی از اسامی ، دامنه ی هم قافیه با لغت ها مورد نظر خود و اکثری از موقعیت های دیگر را در دست داشته باشید

برای فعالیت با این وبسایت شما باید، واژه‌ی کلیدی و توضیح مورد نظر خود را وارد نمایید تا این سایت موقعیت دامنه های مختلف را به شما اعلام کند. همچنین برای دامنه هایی که از قبلی ثبت شده اند آیتم ای تعریف‌و‌تمجید شده که شما می توانید با گزینش آن پیشنهادی جهت دریافت دامنه به شخص مالک امتیاز اعلام کنید. بنابراین شانسی برای داشتن دامنه های از پیشین ثبت شده را نیز خواهید داشت.

انتخاب نام دامنه

۵) Wordoid

وب سایت wordoid یک کدام از ابزارهای متخصص است که می ‌توانید از آن برای جستجوی حرفه ای به کار گیری فرمائید. در اولیهِ عمل شما میتوانید تعداد حروف دامنه، تغییر کلمه شما، به کار گیری از واژه در نخستین و وسط نام دو‌مین، زبان و موردها دیگری را تهیه کرده آن‌گاه دست به جستجو بزنید و بهره بگیرید.

این وب‌تارنما کلیه کارهای ما یحتاج را در همان برگه از شما منظور آن‌گاه حاصل خیر را نیز نمایش می‌دهد. همچنین شما می‌توانید دامنه ها را به سادگی تفکیک کرده و نام دامنه مناسب خود را پیدا فرمائید. دامنه‌هایی که درین وب‌تارنما معین شد‌ه‌است در دو پسوند .com و .net نشان داده می شود.

۶) BustAName

BustAName ابزاری میباشد که با ترکیب کردن عبارات مورد نظر شما بهترین دامنه را به شما توصیه می دهد. این وب سایت همچنین مورد هایی دارد که شما با تعیین آن ها میتوانید شرایط متفاوتی را برای دامنه ی خود در حیث بگیرید. شاید زمانی به این وب‌تارنما وارد شوید، طراحی رابط کاربری و ظاهر آن چنان که باید حرفه‌ای نباشد. اما Bust a Name دسته ای از ابزارهایی پیشرفته با طرز استعمال وا رفته را در مشت شما قرار میدهد.

۷) Impossibility

Impossibility سایتی است که با اضافه کردن اسم، صفت و فعل به اولیه یا نقطه پایان واژه و کلمه ی کلیدی مورد نظر شما دامنه ی مناسب را به شما توصیه می کند . این تارنما برای بهره و سرعت بهتر از یکسری سرور هم زمان به کار گیری می کند. به شما توصیه می کنم به کارگیری از این تارنما را به هیچ عنوان فراموش نکنید.

۸) Domain Typer

وبسایت Domain Typer یک وب سایت سریع برای تعیین نام دامنه هست که به شما آرم می‌دهد آیا دامنه شما قابل خرید میباشد یا خیر. از ویژگی های دیدنی این وب سایت این می باشد که شما میتوانید نام کلمه و واژه مورد نظر خود را خلال جستجو با پسوندهای گوناگون در شبکه های عمومی هم جستجو کرده و وضعیت نام مورد نظر برای دامنه (دامین) خود را نیز در شبکه های گوناگون اجتماعی مشاهده کنید.

نکته: شما با به کارگیری از این ابزار میتوانید از بها جهانی دامنه خود با پسوندهای مختلف نیز آگاه شوید.

۹) Name Mesh

وب‌وب سایت name mesh ابزاری دارااست که برای تشکیل داد نام دامنه به نحوه شگفت انگیزی دور از عدم وضوح است و کاربری بی آلایش‌ای دارد. برای استفاده از این وب سایت کافیست دو کلمه و واژه کاری خود را تایپ کرده تا نام دامنه‌ای تازه تحویل بگیرید. این وب‌وبسایت نام دامنه شما را با پسوند های متعدد دامنه ها مثل com, .org. و از این قبیل برای‌تان آماده می‌کند. همچنین نام دامنه درین ابزار، بعد از تولید، در تیم‌بندی های گوناگون برای شما نمایش داده می‌گردد. گروه‌بندی هایی مثل فانتری، بهینه، مخلوط، جدید و کوتاه و موردها دیگری که در وب‌وبسایت و پس از به کار گیری با آن ها آشنا خواهید شد.

۱۰) NAMES4BRANDS

سایت names4brands یک وبسایت عالی و کاربردی برای سفارش اسم دامنه می‌باشد. وقتی که شما وارد این تارنما میشوید آدرس های پیشنهادی برای ثبت دامنه را مشاهده می کنید که در بسیاری از مواقع خیلی از آن‌ها آزاد می باشند و همچنین نام های پیشنهادی اختصاصی به فردی را میتوانید میان آنها پیدا کنید.

۱۱) DomainsBot

domain bot ابزاری هست که کلمه مورد نظر شما را دریافت و به اسم های مضمون‌ دار، خلاقانه و دیدنی تبدیل کرده و دامنه هایی را به شما نمایش می دهد که قابل ثبت و قابل خرید باشند.

ضمن این موارد دامین بات برای حساب کاربری شبکه های مردمی شما نیز کاربرد داشته و شما می‌‌توانید از این ابزار جهت رسیدگی و انتخاب نام کاربری در سوشال مدیاهایی نظیر فیسبوک و توییتر استعمال فرمائید.




۱۲) NameStall

NameStall وبسایتی می باشد که با دریافت کلمه ی کلیدی شما، پسوند و پیشوند مناسب، و گروه بندی آن‌ها بیش از ۱۸۰ توصیه متفاوت در اختبار شما قرار میدهد.

این ابزار با ساختن لغات ۲ یا ۳ کلمه و واژه ای و پیشنهاد 5 دسته متعدد دامنه ه صورت به طور همزمان پیشنهادات متنوعی به شما ارائه می‌کند. از مزیت های این ابزار این می‌باشد که اطلاعات دامنه های آزاد و همچنین رنج نام دامنه از نگاه موتور جستجو را نیز به شما ارائه می‌کند.




۱۳) Panabee

Panabee ابزار ساده ای است که شما می توانیدبا به کار گیری از آن نام دامنه ، نام برنامه، اسم برند و یا شرکت خود را تعیین فرمایید. این سایت نیز مثل سایت namestall با استفاده از واژه و کلمه کلیدی اساسی و ترکیب آن با پسوندها و پیشوندهای متفاوت اسامی زیادی را به شما پیشنهاد خواهد بخشید.




۱۴) Domain Puzzler

Domain Puzzler یکی از سایت هایی است که با ارائه یک سری مورد متفاوت در گزینش اسم، سیاق متفاوتی را نسبت به دیگر ابزارها پیش گرفته می باشد. شما با ورود بدین وبسایت و وارد کردن کلمه کلیدی خود با سه مورد وا رفته، پیشرفته و جادویی مواجه خواهید شد. مورد ی سهل و آسان فقط می‌تواند بررسی کند که آیا این واژه و کلمه به صورت دامنه قابل ثبت می باشد یا خیر.آیتم ی پیشرفته هم امکان گزینش لغات اضافی و کمکی را به شما می‌دهد و با ادغام آن ها با یکدیگر لیستی از دامنه آزاد و ثبت شده را ارائه می کند.




تارنما های محاسبه دامنه

۱۵) Name Station

این تارنما امکان پژوهش گونه های اسم ها و کلمه ها را به شما میدهد. شاید این پاراگراف در نگاه نخستین مفهومی نداشته باشد اما با وارد کردن واژه و کلمه ی مورد نظر خود در Name Station خواهید دید که این وبسایت با سرعت بالا دسته ای از واژه های مترادف و لغات کلیدی مرتبط را به شما توصیه می کند. ضمن این شما می توانید مضمون‌ لغت ها را مورد نظر خود را در آن بیابید و براین اساس بهترین کلمه و واژه را برای معرفی فعالیت خود تعیین فرمایید. این سایت نیز همانند وبسایت های دیگر با دریافت کلمه ی مورد نظر شما به یار و همدم پسوند و پیشوندهای مناسب ترکیب های جالبیرا به شما ارائه خواهد داد.




جمع بندی

با تمرکز به التفات گزینش اسم وب سایت و نام دامنه برای ورود یک بیزینس به فضای دیجیتال و ساخت سایت، ما در این نوشته‌ی علمی تصمیم گرفتیم به معرفی جامع ۱۵ ابزار کاربردی که به شما در گزینش اسم دامنه امداد می‌‌کند، بپردازیم.

ممکن است با تحقیق این نوشته‌علمی این سوال در ذهن شما تشکیل داد خواهد شد که آیا به کار گیری از آحاد این ابزارها برای تعیین اسم دامنه مایحتاج است؟ خیر! تعدادی آیتم از این ابزارها همانگونه که خدمت شما توضیح داده شد وظایف یکسانی داشته و به طور معمول پیشنهادات مشابهی نیز می‌دهند.


پس برای به کارگیری بهینه از این ابزارها چکار کنیم؟

کلمه و واژه کلیدی خود را در تعدادی از این ابزارها، که مبتنی بر عنایت نیز خدمت شما معرفی شده است، وارد کنید و اسامی که توجه شمارا به خود جلب می‌کند و فعال نیز می‌باشند را در یک فولدر اکسل جمع نمایید.

آن گاه با ابزارهایی نظیر moz و semrush سختی هر کلمه را به دست آورده و مبتنی بر آن کلماتی که مشقت پایینی دارا‌هستند را گزینش فرمائید.

به صورت کلی با گذراندن لغت ها از چنین فیلتر هایی، شما می‌توانید از بین هزاران کلمه نهایت به ۳-۴ کلمه و واژه رسیده و از در بین آن با تمرکز به ذوق وسلیقه شخصی، نظر ها مشتریان، لحاظ نیروی کار شرکت و … بهترین لسم را برای دامنه و همچنین شبکه اجتماعی خود انتخاب فرمایید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد